середу, 10 вересня 2014 р.

На безпардонну вимогу Путіна маємо зреагувати миттєво і адекватно!

= Есть мнение =

"Громадянська позиція" твердо і послідовно вимагає від Президента негайно внести Угоду про асоціацію з Євросоюзом на ратифікацію до Ради.

Президент чує, але не вносить, він тримає євро-паузу вже третій місяць поспіль. За таких умов, ми змушені вимогу щодо негайної ратифікації і безумовного виконання Угоди з ЄС включити окремим пунктом до виборчої програми "Громадянської позиції" на дострокових виборах.

Чому так твердо наполягаємо?

По-перше, пам'ятаємо, що саме з євро-паузи (тоді Януковича) почався Майдан – Євромайдан! Люди не забули, як вожді зі сцени, в тч нинішній Президент, щонеділі на Віче вимагали підписання і виконання тією (злочинною) владою Угоди про асоціацію. Слово треба тримати і людей не можна обманювати!

По-друге, ми знаємо, що для Путіна наша євроінтеграція – це кістка в горлі, і він усе робитиме, аби євро-пауза стала нескінченною, аби зірвати курс України до Європи.

А тепер УВАГА: євро-пауза і всі ті консультації з Росією завершилися сумно і передбачувано – Росія безпардонно намалювала цілих 60 (шістдесят!) сторінок зауважень і поправок до вже підписаної (і навіть ратифікованої кількома країнами ЄС) нашої Угоди з Євросоюзом. Росія нахабно наполягає на внесенні її поправок ДО ратифікації Угоди Україною. Тетяна Силіна виявила і оприлюднила список забаганок Путіна (почитайте за лінком) .

Що робити Україні за цих умов?

"Громадянська позиція" наполягає, вкотре наполягає: Президент має негайно внести Угоду на ратифікацію до Ради, а Рада має невідкладно її ратифікувати. Зробити це в перший же плановий пленарний день – вівторок, 16 вересня!

Досить уже загравати з Путіним і вчитуватися в його 60-сторінкові опуси. Вибір стратегічного курсу розвитку України – це наше з Вами суверенне право!

Український політик, міністр оборони (2005—2007), голова Комітету ВР України з питань нацбезпеки і оборони (2007-2012), голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів (з 2012), лідер партії "Громадянська позиція". Полковник запасу.


Немає коментарів: