середу, 16 липня 2014 р.

КОЛЕДЖ ПРЕСИ ТА ТЕЛЕБАЧЕННЯ ПІДТРИМУЄ ДІТЕЙ ДОНБАСУ

Коледж преси та телебачення розробив спеціальну програму для навчання студентів з Донбасу. Завдяки Піклувальній раді Коледжу преси та телебачення студенти Донецької та Луганської областей зможуть навчатися в Коледжі преси та телебачення, сплачуючи за навчання 50% вартості.
Гліб Головченко, директор Коледжу преси та телебачення, секретар НСЖУ: «Кілька місяців тому ми запровадили спеціальну програму для студентів та абітурієнтів з анексованого Криму, розуміючи, що діти з цього регіону повинні мати змогу навчатися на материковій Україні. Тепер ми хочемо підтримати дітей Донбасу. Ми розуміємо, що вся Україна повинна
згуртуватися не тільки для того, щоб подолати сепаратизм на Сході України та знищити бойовиків, але попереду у нас буде багато роботи по відновленню постраждалих від рук терористів районів. Багато нам потрібно буде зробити і в напрямку інформаційної політики в даному регіоні. Тож, як ніколи буде важлива робота журналістів. Тому внесок, який може зробити Коледж преси та телебачення у відновлення Донбасу – це підготовка професійних журналістів для цього регіону, журналістів, які будуть працювати відповідно до професійних стандартів та етичних засад».
В’ячеслав Головченко, голова Піклувальної ради Коледжу преси та телебачення: «Сьогодні завдання всієї освітньої галузі – не втратити дітей, які опинилися в зоні конфлікту та дати їм змогу отримати освіту, зокрема вищу.Тому ми створили спеціальну програму для студентів з Донбасу, згідно якої студенти будуть сплачувати лише 50% від вартості навчання».
Приймальна комісія Коледжу преси та телебачення продовжує свою роботу. Телефон приймальної комісії 0512-50-00-30, адреса: м. Миколаїв, вул.. Даля, 11а



Немає коментарів: