середу, 28 травня 2014 р.

Хакатон SunnyDay запрошує зробити сонячну енергію ближчою

Перший український хакатон сонячних технологій SunnyDay запрошує хакерів та ентузіастів відновлюваної енергетики. Всіх, хто вірить, що їх технічні таланти, помножені на спільні зусилля можуть зробити технології відновлюваної енергетики ближчими для кожного жителя планети. Всіх, хто готовий взяти в руки болгарки, різаки, зварювальні апарати, хто не цурається працювати із різними інструментами та експериментувати — приєднуйтесь до нас в Києві 21-23 червня.

Фокусуємося на концентрації

Під час 3-денної події команди хакерів змагатимуться за призи та звання кращих розробників сонячних концентраторів. Ми прагнемо зробити цю перспективну

технологію використання відновлюваної енергії максимально доступною для тих, хто не лінується взяти в руки інструмент і заходити в будівельний магазин.

Знання для цілої планети

Сучасні смартфони та безпілотні літальні апарати колись теж починались як експерименти хакерів, що вільно ділились своїми знаннями і назавжди змінили цілі галузі економіки. І ми зараз кличемо Вас поєднанням талантів змінити ще одну галузь — енергетику.

Тож якщо Ви готові разом із нами працювати над продуктом, котрий буде вільно доступний через open-source ліцензію для людей у цілому світі і зробить сонячну енергетику ближчою для десятків і сотень тисяч людей — реєструйтесь і приїздіть на хакатон. Ви вважаєте, що енергетичні продукти можуть робити тільки комерційні компанії і open-source в енергетиці — це неправильно? Тоді гляньте на відео із open-source ракетоносієм Пітера Медсена, матеріали проекту Open Source Ecology, відкриті креслення безпілотних літаків. Ви зрозумієте, що open-source, відкриті технології — це те, що змінює наш світ на краще і пропонує зовсім нові можливості для спільнот, бізнесу, для всіх нас.

Хто може взяти участь?

Будь-хто — ентузіасти, хакери, професіонали. Всі, кому цікаво взяти активну участь у творенні більш відкритого майбутнього енергетики. І не хвилюйтесь, якщо Ви чогось не вмієте — адже таланти наших учасників доповнюють одне одного!

Приходьте — у нас буде весело, купа технотворчості та цікавих людей, а також найкращі організатори та партнери: EnergyTorrent, GeekWorkspace, greencubator, Atmosfera.ua, НЕЦУ, Наукове Студентів та Аспірантів КПІ, GIZ, KhackerSpace, HackLab-Kyiv. Вся ця чудесна компанія збирається в рамках Європейського тижня сталої енергетики. Долучайтесь!

Реєстрація

Зареєструватись можна тут.

Джерело : EnergyTorrent

А.Зiнченко.


Немає коментарів: