пʼятницю, 18 квітня 2014 р.

Правозахисники об’єднують зусилля для допомоги виборцям та постраждалимвнаслідок суспільно-політичних подій

З березня 2014 року в Україні розпочато впровадження масштабного проекту, який спрямований на сприяння проведенню прозорих та чесних виборів Президента України, а також на подолання негативних правових наслідків сучасної суспільно-політичної ситуації у державі у співпраці з 13 потужними регіональними неурядовими організаціями за підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED)
Так кваліфіковані юристи консультують громадян, що постраждали в ході нинішніх суспільно-політичних подій, а також виборців, які братимуть участь у найближчих президентських виборах.
Крім того, одним з найважливіших завдань для держави на сьогодні є проведення вільних, справедливих та прозорих дострокових виборців Президента України 25 травня. Насамперед потрібно забезпечити можливості всім виборцям проголосувати та зробити усвідомлений вибір.Зокрема, минулий досвід виборів в Україні засвідчив, що значна кількість громадян булипозбавлені громадянських прав через порушення законодавства щодо списків виборців.

Тож члени нашої Коаліції надаватимуть усю можливу допомогу виборцям, аби таких випадків було якомога менше.

«Миколаївщина, як і всю державу, безпосередньо зачіпають останні революційні події в Україні та їх наслідки, що наклали на житті краю відчутний негативний відбиток – каже юрист ГО «Агентство економічного розвитку» Володимир Трандафіл - Тому для юристів зараз є чимало роботи, чимало є й осіб, що потребують нашої допомоги. Ми плануємо надавати безоплатну правову допомогу учасникам протесаних акцій, які зазнають переслідувань, шкоди здоров’ю абомайну, а також переселенцям з інших українських регіонів. Ну і звісно, самі будучи виборцями, ми зацікавлені у дотриманні виборчих прав наших співгромадян і будемо працювати над цим в рамках Всеукраїнської коаліції з надання правової допомоги».

Для отримання безоплатної правової допомоги у сфері цивільного та виборчого права громадяни можуть звертатися до ГО «Агентство економічного розвитку» за адресою м.Вознесенськ, вул. Пушкінська, 3, офіс 35 Тел.: (05134) 3-22-50

Дні прийому громадян: з вівторка по четвер з 15:00 до 17:00.


В.Трандафiл.


Немає коментарів: