четвер, 10 квітня 2014 р.

«Миколаїв: Ми разом!»


Вперше три провідних миколаївські телеканали об’єдналися для проведення телемарафону на підтримку українських військових.
В ефірах телеканалів ТАК-TV (найбільший недержавний телеканал в Миколаївській області), Миколаївської облдержтелерадіокомпанії та ТК МАРТ (муніципальний телеканал) пройде телемарафон, метою якого стане збір коштів та необхідних речей для тих переселенців з Криму, якіпотребують допомоги.

Участь у телемарафоні візьмуть голова Миколаївськоїоблдержадміністрації Микола Романчук, голова Миколаївської обласної ради Тарас Кремінь та в.о. міського голови, секретар Миколаївської міської ради Юрій Гранатуров, військові, зірки шоу-бізнесу, підприємці.

Секретар Національної спілки журналістів України, генеральний продюсер телеканалу ТАК TV Гліб Головченко: «Одними з перших журналісти, члени Миколаївського прес-клубу, члени Національної спілки журналістів України виступили з ініціативою збору продуктів для військових із частин з Миколаєва. Цю ініціативу підтримали підприємці та органи державної влади. Сьогодні наступним кроком буде можливість для кожного зжителів Миколаївської області, взяти участь у благодійному телевізійному марафоні. Глибоко символічно, що любов до України та патріотичний дух об’єднали три абсолютно різних телеканали: державної, приватної такомунальної форми власності. Крім того, всі три телеканали мають потужні первинні організації НСЖУ, що дає нам додаткову можливість говорити про важливість підвищення журналістських стандартів навіть під час війни».

Телемарафон стартує 11 квітня о 17.00 одразу на трьох телеканалах.





Немає коментарів: