неділю, 8 вересня 2013 р.

В КИЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ ШКІЛЬНИХ МЕДІА

10 вересня об 11.00 в залі для преси Національної спілки журналістів України (вул.. Хрещатик, 27а, 2-й поверх) відбудеться прес-конференція організаторів Міжнародного конкурсу шкільних медіа.
Участь у прес-конференції візьмуть:
Олег Наливайко – голова Національної спілки журналістів України
Василь Кремень – президент Національної академії педагогічних наук України
Гліб Головченко – президент Міжнародного конкурсу шкільних медіа,
Учасники та переможці Міжнародного конкурсу шкільних медіа.
Під час прес-конференції будуть презентовані результати 16 років проведення Міжнародного конкурсу шкільних медіа, а також оголошено про старт проведення XVII Міжнародного конкурсу шкільних медіа.
Акредитація журналістів до 10.00  9 вересня.
Контактна особа: Вікторія Веселовська  тел.. 050-394-34-23,

Інформаційна довідка:
Міжнародний конкурс шкільних медіа – найбільша подія шкільних медіа в Україні. Щороку в ній беруть участь газети, теле-, фото-, радіорепортажі шкіл, ліцеїв, гімназій та професійно-технічних навчальних закладів з усієї України та інших держав. Перший конкурс шкільних газет відбувся в 1997 році. Участь в ньому взяли близько 50 газет зі шкіл м. Миколаєва. Організаторами Міжнародного конкурсу шкільних медіа є Національна спілка журналістів України, Національна Академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси та телебачення м. Миколаєва. За 16 років проведення конкурсу в архівах накопичено 20748 робіт. Серед них: стінні, друковані, електронні видання, телевізійні сюжети, радіопередачі, тисячі фотознімків. За 16 років проведення Конкурсу звання КРАЩОГО отримали 355 робіт найактивніших юнкорів. Щороку, у підбитті підсумків беруть участь близько 200 журналістів, політиків, представників бізнесу, міжнародних та громадських діячів. У 2011 році вперше на церемонію нагородження завітав голова Представництва ЄС в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра. В 2013 році свої привітання організаторам, переможцям та лауреатам ХVІ Міжнародного конкурсу шкільнихмедіа надіслав Президент України Віктор Янукович та Прем’єр-міністр України Микола Азаров.
В 2013 році на участь у конкурсі взяли 3217 конкурсних робіт з 820 навчальних закладів України, Росії, Білорусі, Польщі, Болгарії, Грузії, Греції та інших країн.
Міжнародний конкурс шкільних медіа підтримали: Президент України Віктор Янукович, Кабінет Міністрів України, Верховна Рада України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство закордонних справ України, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Держкомтелерадіо України, Миколаївська облдержадміністрація, Миколаївська обласна рада, міськвиконком міста Миколаєва, Представництво ЄС в Україні, Посольство Республіки Німеччина в Києві, Посольство Великої Британії в Україні, Посольство Болгарії в Україні, Президентський Фонд Леоніда Кучми «Україна», газета «День», Інтернет-видання «Телекритика», ІА УНІАН.


Немає коментарів: