вівторок, 3 вересня 2013 р.

В Межигір’ї розгортають сонячну електростанцію

Українська компанія «Activ Solar LLC» отримала вказівку терміново розробити проект нової фотоелектричної станції.

Новина сама по собі не досить цікава, оскільки структура, яка належить керівнику Радбезу, буде реалізовувати черговий бізнес-проект. Проте, факт щодо місця побудови такої станції, а саме село Нові Петрівці Київської області, може свідчити про реальність намірів братів Клюєвих придбати 100% акцій власника резиденції «Межигір’я» ТОВ «Танталіт». Адже за великі проекти без конкретних гарантій ніхто не береться!

Аналіз останніх повідомлень у ЗМІ, свідчить про набрання обертів братами Клюєвими. Так, авторитетне інформаційне агентство

«Інтерфакс-Україна» минулої п’ятниці поширило повідомлення про наміри Сергія Клюєва придбати «Танталіт», а також з’явились інформація про направлення відповідних документів на погодження до Антимонопольного комітету України. Одночасно, в мережі Інтернет багато повідомлень про переформатування у вересні Уряду, який очолить саме А.Клюєв, а О.Вілкул й С.Арбузов до його складу не увійдуть. Окремі журналісти говорять про правоступництво братів Клюєвих та порівнюють їх з братами Качинськими. Як кажуть, диму без вогню не буває! Єдине, хотілось би звернути увагу братів на фактор надійності їх власного оточення, бо його можливо порівняти лише з друшляком!

Разом з цим, всі ми бачимо, що В.Янукович обрав європейський вектор подальшого руху України, а слід не забувати, що ще з березня, Указом Президента, Клюєва було визначено координатором діяльності центральних органів влади у напрямку євроінтеграційних процесів нашої країни й взаємодію з інститутами Європейського Союзу.

Отже можна «поздоровити», в першу чергу мешканців Нових Петрівців, які отримають нових впливових сусідів та джерело альтернативної енергії, а весь український народ з новими керівниками! Наскільки амбітній і далекосяжні плани братів Клюєвих невдовзі стане зрозуміло. Головне, правильно зробити ставки і тоді, цілком можливо, що в Україні брати Клюєви повторять польських Качинських, коли один брат – Прем’єр, а інший – Президент. У всякому разі, зараз маємо усі передумови до цього.

Анатолій Нирков

 

 



Немає коментарів: