понеділок, 23 вересня 2013 р.

Посада керівника Дніпропетровського «УДАРу» продається на аукціоні

«Пока русские дерутся – евреи делают деньги», так здається звучить старе як світ, але глибинне за своєю суттю прислів’я. І нічого тут немає вкрай поганого. Коли є попит, завжди знайдеться безліч цікавих пропозицій. Схоже, з такими принципами по життю йдуть наші «патріотичні» мужі.
Так, поки серед представників опозиції йде боротьба «не на життя, а на смерть» за місце під майбутнім сонцем, з використанням різноманітних піаркампаній за посаду голови Дніпропетровського обласного осередку «УДАРу», найкмітливіші з них, почали потихеньку гроші, а бо ж інші бартерні послуги за посаду пропонувати. Наприклад, президент корпорації «Логос» Валерій Шамотій мав, як то кажуть, контакт з головою центрального виконавчого комітету «УДАРу» Віталієм Ковальчуком. Контактували вони з приводу можливого фінансування виборчої кампанії В.Кличка у Дніпропетровській області. В обмін за це, Шамотій бажав бачити головою «ударівського» обласного осередку підконтрольну йому людину, депутата Дніпропетровської облради від ВО «Батьківщина» Т.Кривошеєву.
А Ковальчук спочатку взагалі спав і бачив на зазначеній посаді, як це прийнято у регіонах, власного кума, депутата Дніпропетровської міськради Сергія Карпенка. Однак, трохи подумавши, перехотів. Тут виявляється ще і заробити трохи можна… Адже «патріотизм» в наші часи можна порівняти із сходом, що називався у одній з кінолегенд «тонкою справою».
Тому, щоб побачити та розцінити всі можливі пропозиції пан Ковальчук оголосив рішення керівництва партії щодо відтермінування вирішення зазначеного питання до жовтня – листопада п.р.
Тож, принаймні креативності підходу до підбору на працевлаштування у наших «патріотів» не відбереш. Хоч щось вони можуть зробити професійно. Далі буде …


1 коментар: