середу, 25 вересня 2013 р.

Луценко вкрай занепокоєний відсутністю у В. Кличка 10 років проживання в Україні

Схоже, що Ю.Луценко вже трішки оговтався від тюремних нар, та поступово починає набирати оберти та рухатися на вершину політичного олімпу. То з послами зустріч проведе, і заручиться їх підтримкою, то громадський рух свій створить, то на міжнародному саміті засвітиться, і попіариться, то з лідерами опозиції переговори проведе на предмет надання їм різноманітних консультацій. Але саме головне, що весь цей напівопозиційний рух відбувається на фоні абсолютної тиші і відсутності критики влади. Мабуть Луценко що ще є за им нерозкриті гріхи, і не хоче вертатися у «романтичні місця».

Проте, хотілося б звернути увагу на той факт, що на днях в опозиційному штабі, точніше в «об’єднаному» опозиційному штабі між Кличком та Яценюком відбувся чималенький розкол в поглядах на стратегію проведення майбутніх спільних дій під час президентської кампанії 2015 року. Хоча розбіжності виникли не щодо стратегії, а щодо єдиного кандидата в президенти. І не встигли діти посваритися, як тато Луценко тут як тут біля них з’явився, і почав мирити, та навчати, що і як робити, та консультувати щоб більше не сваритися.

Вислухавши всі сторони конфлікту, Луценко все ж таки став на бік Кличка. Можливо через те, що той все таки сильніший. Але і з Яценюком не став сваритися.

Суть в тому, що Луценко зробив ставку на Кличка, як майбутнього Президента України. Але, висловив

йому одну пересторогу, суть якої заключається в наступному. Справа в тому, що в Кличка на сьогоднішній день і рейтинг високий, і ніде він в негативному ракурсі не засвітився, але є один маленький проте суттєвий недолік кандидата Кличка. І цей недолік пропиває в законодавчій площині, і полягає в тому, що для того щоб стати резидентом, потрібно останні 10 років проживати в Україні. А як всім відомо, Кличко не проживав на території України, хоча і був її громадянином.

Нюанс з громадянством Кличка звичайно ж особливо не вагомий, проте може наробити чимало неприємностей. Саме тому Луценко вирішив черговий перестрахуватися і поговорив з Яценюком, що не мішало б створити ще одну політичну партію на базі «Третьої Української Республіки», яку звісно ж очолить Луценко, і яку підтримає Яценюк. А новостворена політсила підтримає Яценюка як майбутнього кандидата.

 

 



Немає коментарів: