понеділок, 9 вересня 2013 р.

1-й ВІДКРИТИЙ ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ ФОРУМ «ЗМІ ТА СУСПІЛЬСТВО»

 До 20-річчя своєї діяльності Коледж преси та телебачення вперше в Миколаєві проводить Перший відкритий телевізійний форум «ЗМІ та суспільство».

Гліб Головченко, директор Коледжу преси та телебачення, секретар НСЖУ: «Ми вирішили відійти від традиційного формату святкування Дня народження вищих навчальних закладів, коли проводяться наукові конференції, масштабні збори випускників, концерти та фуршети. З першого дня заснування ми налаштовували і викладачів, і наших студентів, що наше завдання, як журналістів – слугувати суспільству. Тож, і 20 річницю діяльності Коледжу преси та телебачення ми рішили присвятити суспільству. Так народилася ідея проведення в Миколаєві Першого відкритого телевізійного форуму «ЗМІ та суспільство». Цей Форум дасть змогу долучити до тематичних дискусій не тільки безпосередньо учасників, які будуть в студії, але й телеглядачів, які зможуть телефонувати до прямого ефіру та ставити свої запитання, або висловлювати свою думку з тієї чи іншої теми».

Телевізійний форум стартуватиме 15 вересня об 11.00 в ефірі телеканалу ТАК TV та буде складатися з 3 тематичних блоків, які символізуватимуть трикутник громадянського суспільства: «ЗМІ та влада», «ЗМІ та бізнес», «ЗМІ та суспільство». До участі у Форумі запрошені голова Національної спілки журналістів України Олег Наливайко, дипломати, представники міжнародних організацій, провідні експерти з розвитку медіа України, очільники м. Миколаєва та Миколаївської області, представники громадських організацій, журналісти.

Також 15 вересня в рамках Форуму в ефірі телеканалу ТАК TV відбудеться презентація документального фільму «Коледж преси та телебачення: 20 років перші!».

Запрошуємо всіх бажаючих журналістів та представників громадських організацій взяти участь у Форумі, зареєструвавшись за номером 050-394-34-23, або надіславши заявку на участь у Форумі на e-mail v.veselovskaya@gmail.com

Телеглядачі можуть ставити свої питання гостям Форуму, зателефонувавши до студій прямого ефіру за номером 50-00-30 15 вересня з 11.00 до 18.00



Немає коментарів: