середу, 10 липня 2013 р.

Анонс поэтического вечера

11 липня в Центральній бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбудется літературно-музичний вечір «Мелодия крилатой рифмы» поетеси, прозаїка Лариси Ратич та поетеси, композитора Анни Олєйнікової, творчість яких добре відома в Миколаєві та за кордоном.

Лариса Ратич - поетеса, прозаїк, драматург, вчитель російської словесності. В 2007 році в Харкові стала володарем титулу "Кращий автор журналу "Пані вчителька". Лауреат VІ Міжнародного Пушкінського конкурсу (Москва, 2006) , Всеукраїнського поетичного конкурсу "Слово Перемоги" (Київ, 2010), ІІІ Міжнародного фестивалю "Слов'янські традиції" в номінації "Мала проза" (Крим, 2011), Міжнародного конкурсу дитячо-юнацької літератури "Десята планета" (С-Петербург, 2012). Вона являєтьсячленом Союзу письменників Росії, Конгресу літераторів України, почеснимчленом об'єднання «Горицвіт». Автор 4-х виданих книг: "Трава до пояса" (вірші і проза, 2008), "Ми прийшли з нізвідки" (проза, 2010), "Залишаючись жити" (проза, 2010), "А серце сказало" (вірші, 2011). У тандемі з композитором Анною Олєйнікової в 2013 році випустила пісенний альбом «Зорепад».

Олєйнікова Анна - композитор і поет, член НаціональногоВсеукраїнського музичного союзу. Лауреат обласної культурологічної премії ім. М. Аркаса, обласного конкурсу «Джерело творчості», Всесоюзного фестивалю народної творчості, член творчих об'єднань «Горицвіт», «Зоря», «Пегас», «Білій кіт». Автор поетичної збірки «Натхнення ні без чого» (2009),нотних збірок пісень для дітей «Два коти» (2008)" і «Моя земля» (2009)", «Осінні струни» (2010). Автор cd-диска інструментальних композицій і романсів «Сутінки» (2010), cd-диска дитячих пісень і нотних альбомів до них: «Пролісок» (2011), «Парасольки» (2012), «Діво-осінь» (2012), «Зимонька» (2013).

В програмі вечора пройшли презентації нових творів авторів та аудіоальбома спільних пісень «Зорепад». Поезії та пісні, які пролунали на заході, були сповнені особливої чуттєвості, мелодійності, емоційно забарвленими образною мовою, отримали красу та неповторність мистецького виконання. Під час презентації гості познайомилися ближче з авторками та їх новою книгою та поділилися враженнями про їх творчість.

На заході були присутні члени літературних і творчих об’єднань міста,шанувальники творчості Лариси Ратич та Анни Олєйнікової, читачі бібліотеки, представники ЗМІ.


 



Немає коментарів: