середу, 6 лютого 2013 р.

Хто редагував ЗНО?

Шановні колеги, друзі!

Першого лютого у програмі Шустер-live п з вуст директора Українського центру оцінювання якості освіти І.П.Зайцевої пролунала інформація, що антиукраїнські зміни у програмі ЗНО- 2013 зроблено робочою групою під моїм керівництвом. Вважаю за потрібне наголосити, що це зовсім не відповідає дійсності! ВСІ ПРАВКИ у програмі зроблено працівниками УЦОЯО і Міністерства освіти.

У додатку ви знайдете документи, які підтверджують мої слова:
1) Протокол засідання робочої групи з розробки програм ЗНО від 27 серпня 2012 року. Це ЄДИНИЙ документ, який група передала в Інститут інноваційних технологій того ж 27 серпня 2012 року. Більше у зміст цього документу робоча група не втручалась і навіть його не бачила.

2) Порівняльний аналіз програми ЗНО, запропонованої робочою групою, в якому червоним кольором позначено те, що викинув УЦОЯО, зеленим – їхні доповнення.

3) Фрагмент листування між І.П.Зайцевою і О.В.Яреськом, який свідчить про їхнє ДООПРАЦЮВАННЯ програми без відома робочої групи.


Прошу допомогти нам захистити добре ім’я і ділову репутацію. Будь ласка поширте цю інформацію між вчителями історії, з якими ви знайомі, та іншими освітянами.

Від імені робочої групи

Олена Пометун


Немає коментарів: