четвер, 15 березня 2012 р.

Перегони "До корита" тривають

Як ми вже сповіщали, ідея про створення першої чесної Партії «До корита!» виникла 17 листопада 2011 року, коли в парламенті народилася нова політична реальність, «Фронт Регіонів Батьківщини», що знищила головну загрозу своїй легітимності – графу «проти всіх».
Партія «До корита!» йде на вибори, щоб перемогти і виконати свою історичну місію – покласти початок незворотнім соціальним і політичним змінам. Грізна зброя Партії – СМІХ! Найбільше і влада і її потішна «опозиція» бояться бути смішними.
Якщо своєю працею і податками ми наповнюємо загальне «корито» – бюджет країни, то чому ми повинні соромитися права самостійно керувати його розподілом? Партія «До корита!» зруйнує міф про те, що стати депутатами можуть лише представники певної «касти». Це наша країна і ми самі можемо керувати своєю державою.
Програма партії «За все добре – проти всього поганого!». У країні і так припадає пилом маса цікавих та актуальних проектів, стратегій і планів. Потрібна лише воля їх втілити! Так звані партії в черговий раз будуть пропонувати нам обрати колір шпалер для косметичного ремонту. Але який сенс сперечатися про колір шпалер, коли весь будинок руйнується на наших очах?

Ми рішуче відмітаємо такий порядок денний і пропонуємо всім негайно зруйнувати аварійний будинок і разом приступити до будівництва нового. Яким він буде – це залежить від усіх нас. Партія «До корита!», – це партія, яка дає шанс. Шанс не загинути під уламками старого, а побудувати нове «житло».


Завдання партії «До корита!» у парламенті:

• Прийняти закон про люстрацію – «апаратники» 1-й і 2-ї категорії держслужби не будуть мати права обіймати керівні посади в державі.
• Прийняти новий закон про вибори: відкриті регіональні списки, бар'єр – 0,25% і скасування майнового цензу.
• Прийняти новий закон про референдум.
• Розпустити тимчасову Раду й організувати нові вибори.

Ми переконані, що для справжніх змін не потрібно прапорів або кухонних путчів на чолі з "віртуальними революціонерами". У день виборів без зайвого галасу, епатажу та театрального надриву прихильники змін проведуть перший всеукраїнський політичний флешмоб – дружно поставлять галочку в квадратику навпроти нашої партії, спокійно і буденно зробивши блискавичну соціальну еволюцію. Ми обіграємо Систему за її ж правилами, але весело і з посмішкою на обличчі!

Перемога партії «До корита!» неминуча! Це загальноєвропейський тренд: наші побратими вже перемогли в Німеччині, Швеції, Ісландії, Польщі та Словаччині.

За результатами парламентських виборів, які відбулися в Словаччині 10 березня, в парламент увійдуть представники партії "Звичайні люди і незалежні особи", «Obyсajny ludia a nezаvislу osobnosti» (8,54%).


Не ми народили цю хвилю змін – Партія «До корита!» лише стала її виразником. І вибір перед кожним простий: або разом з нами «піймати хвилю», або загинути під нею.


ЗАПРОШЕННЯ

17 березня об 11 годині у м. Києві відбудеться організаційний З'їзд першої чесної Партії "До корита!"

Адреса проведення з'їзду: м. Київ, вул. Стеценко 44, ресторан-готель «Піросмані».
Початок реєстрації о 10.00.

На з'їзді будуть обрані керівні органи Партії, затверджено Статут, стратегія передвиборчої кампанії. Буде започатковано тріумфальну ходу Партії «До корита!» на політичний олімп Україні.




Немає коментарів: