суботу, 24 грудня 2011 р.

Молодь вчиться говорить про права людини

Мережа активістів-правозахисників Human Rights Activists In Action разом із Кримським правозахисним центром «Дія» та чеською організацією People In Need оголошує конкурс слоганів  «Молодь говорить про права людини». 
Основною метою конкурсу є формування культури та популяризація цінностей прав людини в Україні. Крім того, конкурс спрямований на актуалізацію нагальної проблеми правозахисної спільноти - невміння говорити просто та доступно на складні теми. Таким чином організатори конкурсу наголошують на тому, що права людини – це не лише складна наука та товсті видання міжнародних документів, це повсякденне життя кожного громадянина нашої країни. І про це можна говорити просто - у громадському транспорті, на вулиці, в університеті. Якщо ти поділяєш наші цінності, долучайся до конкурсу та доведи, що ти прагнеш жити у розвиненій правовій країні!
Протягом місяця організаторами конкурсу прийматимуться карикатури та слогани з прав людини. Автори найкращих ідей отримають у подарунок кілька примірників футболок з власними гаслами та малюнками за Вашим розміром. Запропоновані слогани будуть публікуватись та обговорюватись на платформі Соціальної мережі активістів-правозахисників.
Свої ідеї надсилайте на адресу: hr.in.ark@gmail.com до 25 січня 2012 року.


Немає коментарів: