середа, 5 червня 2024 р.

“Двіжуй за дітей” – фонд savED стартував фандрейзингову кампанію і закликає об’єднуватись задля відновлення освіти




Благодійний фонд savED запустив літню кампанію, аби заручитись підтримкою бізнесів на облаштування укриттів і тимчасових шкіл в деокупованих громадах та зібрати кошти на рюкзаки з необхідним для навчання під час відключень. Лейтмотивом кампанії став заклик #Двіжуй_за_дітей, а всі активності фонд об’єднує у “Двіж”.


“Двіжувати за дітей – це допомагати відновлювати доступ до освіти різними шляхами і способами.
 Двіж – це і про фінансову допомогу (донатом, міні-збором, відсотком від прибутку бізнесу тощо), і про будь-які активності заради українських дітей. Ми закликаємо двіжувати за дітей, а масштаб, спосіб і формат кожен може обрати власний” – зазначила співзасновниця благодійного фонду savED Анна Новосад.


“Двіжуй за дітей” – продовження започаткованої фондом минулого літа кампанії “До школи знов”, метою якої є повернення дітей до навчання. Минулого року фонд разом із партнерами збирав кошти на укриття та освітні простори на Миколаївщині та Чернігівщині. Результати кампанії – найбільше укриття серед шкіл Миколаєва та тимчасову школу в Червоній Долині (Миколаївщина) фонд разом із партнерами відкрили минулого тижня.


Мета ж цьогорічної кампанії – об’єднати максимальну кількість українців навколо відновлення освіти. Разом із тим фонд збирає кошти на #двіжові_рюкзаки, наповнені необхідним для навчання в умовах блекаутів. Фонд закликає до партнерства бізнеси та меценатів, аби разом облаштувати укриття і тимчасові школи у громадах, що постраждали від війни.


“Екофлоу, ноутбуки, автономне освітлення — це рятівне приладдя залишається розкішшю для українських родин з небагатих прифронтових громад. Почасти єдина опція навчання там – це зум зі старенького смартфона мами чи тата. Тому ми стартуємо збір на рюкзаки з базовими, але дуже потрібними речами, аби діти мали можливість навчатись. Разом з тим минулорічний кампейн показав, що об’єднуючись із різними партнерами нам вдається створювати для дітей неймовірно круті освітні простори там, де від освіти залишились лише руїни. А щоб долучитись до великих справ можна інвестувати і досить невеликі гроші. Тому запрошуємо бізнеси до колаборацій – разом ми вигадагаємо спосіб влаштувати “двіж” заради освіти” – зазначила керівниця відділу партнерств фонду savED Олександра Шевченко.




Як долучитись до кампанії #Двіжуй_за_дітей:


Задонатити на #Двіжові_рюкзаки


Більше про збір на рюкзаки можна дізнатись на сайті savED.

Донатити можна тут.



Підтримати інформаційно чи стати амбасадором кампанії


Двіжувати треба гучно, тож фонд запрошує інфлуенсерів, зірок шоубізнесу, авторів подкастів і ютуб-проєктів, стендаперів, ведучих, редакторів і журналістів та цілі медіа долучатись та разом із нами двіжувати за дітей.


Зібрати чи задонатити на укриття та тимчасові освітні простори на Харківщині, Чернігівщині і Дніпровщині


На залучені кошти фонд планує облаштувати тимчасову школу в Апостолово (Дніпровщина), укриття в Городні (Чернігівщина), укриття в Печенігах та Балаклії (Харківщина).


Долучитись до #Двіжових_освітніх_мандрів


Поїхати в маленьку громаду на Миколаївщині та провести для тамтешніх дітей ',' організувати для них майстерку чи мініконцерт, або просто поспілкуватись – це теж двіж. Фонд savED запрошує долучатись до активностей кампанії та вирушати в освітні мандри до дітей.


Контакти фонду info@saved.foundation.

Давайте двіжувати за дітей разом!




Немає коментарів: