понеділок, 6 травня 2024 р.

Європейці озирнулись й побачили московських диверсантів




Європейські спецслужби попередили, що русня планує скоординовані диверсії по всьому континенту
Вони попередили свої уряди, що Москва оскільки вона взяла курс на перманентний конфлікт із Заходом.

рФ вже почала активніше готувати таємні вибухи, підпали і пошкодження інфраструктури на європейській території, безпосередньо і через підставних осіб.

Хоча агенти Кремля мають довгу історію подібних операцій - і в останні роки вже здійснювали атаки в Європі - з'являються свідчення більш агресивних і скоординованих зусиль.

Нещодавно були заарештовані двоє громадян Німеччини та рФ, яких звинуватили у підготовці нападу на військові та логістичні об'єкти в Німеччині.

Наприкінці квітня у Великій Британії двом чоловікам було пред'явлено звинувачення в тому, що вони влаштували пожежу на складі з вантажами допомоги для України.

У Швеції служби безпеки розслідують серію нещодавніх залізничних аварій, які, як вони підозрюють, можуть бути актами саботажу з боку рФ.
Москва намагалася знищити системи сигналізації на чеських залізницях,а в Естонії оперативниками російської розвідки у лютому було скоєно напад на міністра внутрішніх справ та журналістів.
У п'ятницю на заводі в Берліні, що належить збройовій компанії Diehl, яка також постачає зброю в Україну, спалахнула масштабна пожежа.

Про більше таких кейсів дивіться у нашому свіжому відео — https://youtu.be/j6A_JqBpqlI?si=g9p16sZPUSeCgdw4

Сподіваємося, що така загроза буде лише активізувати Європу на боротьбу з московитами. А один з головних методів це нарощення допомоги Україні

@OstanniyCapitalist



Немає коментарів: