середа, 15 травня 2024 р.

В Одесі очікують кіносенсацію



Відомі кіноентузіасти Артур Садовников та Олена Кутинова закінчують роботу над новою стрічкою. Фільм незвичний від назви до способу створення.
- В центрі сюжету фільму "У нього немає кота" – котик, що розмовляє. Він влаштовує на роботу головну героїню. Котик – найрозумніша істота в цьому фільмі, – зауважує Олена Кутінова.


Це буде літній короткометражний багатошаровий, наповнений різними сенсами, блокбастер, – додає Артур.
Короткометражна комедія "У нього немає кота" - це гротескна, навіть трохи сюреалістична історія про те, як перелякана жінка під час повітряної тривоги натрапляє на розумного кота, який вмовляє її піти працювати в зоомагазин. Лірична героїня сподіваючись на те, що спілкування з тваринами та нова робота покращить її психологічний стан, але виявляється, що безліч фріків-покупців можуть геть звести з розуму кого завгодно. Героїню, яку блискуче виконує Ольга Марніч, затягує у воронку містичних сюрреалістичних подій, й наприкінці їй разом з котом доводиться спіймати злочинця.



Автори зголосились назвати всіх, хто знімається в стрічці Олени Кутінової та Артура Садовнікова "У нього немає кота": кіт Цезар, Ольга Марніч, Борис Барський, Дмитро Олешко, Олександр Олександрович, Ллойд Кауфман, Вінсент Перейра, Джеф Хес, Римма Зюбіна, Уте Кільтер, Наталя Делієва, Анатолій Головань, Юлія Харчук, Олександр Онуфрієв, Олена Ільєнко, Дмитро Плачковський,11 Сергій Коняхін, Стас Ленін, Олександр Федоренко, Лідія Гужва, Олег Карпенко, Євгеній Антонов, Соня Акерман, Мане Манера, Марк Пан, Аліса Волкова, кіт Тетяна Бербат, Любов Цивліна, Гліб Павлов, пес Рош, Влад Маслов, пес Остин, пес Герундій, Дмитро Бакаєв, Валентина Бакаєва, Олексій Кулігин, пес Тоша, Світлана Кустова, Соня Пахомова, шпіц Ульма, пес Джек Вячеслав Паненко, Антон Антонов.
Артур Садовніков з кабаре Tiger Lillies


Декорації для створення атмосфери зоомагазину збиралися по всьому місту завдяки посту в фейсбуці. Десь 1.5 місяці люди, власники тварин, зоомагазини, двірники, знайомі, друзі, колеги, незнайомі люди, навіть котики з наукової бібліотеки за допомогою робітниць цього славетного закладу - всі вони назбирали нам реквізит й ми створили власноруч з цього фон для подій. Тільки порожніх мішків, якими ми обклеїли стіни нараховується понад 100 штук.
Кіно точно буде веселим та яскравим. Незабаром...
С.Лиманов. Фото від авторів





Немає коментарів: