понеділок, 20 травня 2024 р.

Нова навчальна програма та посібник для вчителя від АУП "Медіаінформаційна грамотність в 10-11 класах"




Академія української преси багаторічно та системно працює в галузі шкільної медіаосвіти. У нашій Бібліотеці масової комунікації та медіаграмотності вже понад 140 видань, значна частина з яких створена саме для закладів освіти України.

🤓 Ми постійно комунікуємо з вчителями, вивчаємо та аналізуємо потреби, щоб медіаграмотність викладалась комплексно та в тих форматах, які є найбільш прийнятними для здобувачів освіти.

🔥І от новина, яку точно очікували всі медіапедагоги України – ми розробили та 23 травня 2024 року о 15:00 презентуємо для вас навчально-методичний комплекс для 10–11 класів закладів загальної середньої освіти, а саме:
🟪 навчальної програми “Основи медіаінформаційної грамотності. 10–11 класи” (автори: О. Мокрогуз, О. Желіба), яка є продовженням низки програм АУП для закладів освіти з навчання медіаграмотності, починаючи з 5 класу та може бути використана для запровадження курсів за вибором, факультативних курсів, занять гуртків;
🟪 посібника “Основи медіаінформаційної грамотності. 10–11 класи. Посібник для вчителя” (автори: О. Мокрогуз, О. Желіба, М. Запорожченко), який містить дидактичні матеріали та розробки занять для викладання курсу «Основи медіаінформаційної грамотності. 10–11 класи», повністю відповідає структурі програми, разом з якою становить єдиний навчально-методичний комплекс.

📹Презентація відбудеться на YouTube-каналі АУП.

✔️Академія української преси



Немає коментарів: