середу, 24 квітня 2024 р.

Ярмарок вакансій для ветеранів в Одесі



Відбувся перший регіональний ярмарок вакансій для ветеранів війни та осіб з інвалідністю. Захід організований EBA Odesa - Southern Ukrainian Office of the European Business Association в партнерстві з National Council of Healthcare and Safety Ukraine , членською компанією paramedic.ua, Одеський обласний центр зайнятості та Одеська філія Одеського обласного центру зайнятості, Одеський Обласний Центр Допомоги Ветеранам Війни, Агенцією регіонального розвитку Одеської області, Групою компаній «Пространство», Об'єднання організацій роботодавців Одеської області та Асоціація реабілітаційного менеджменту.


Подія спрямована на працевлаштування  шанованих ветеранів та осіб з інвалідністю, що дозволяє ще краще зрозуміти проблеми і потреби, з якими стикаються зазначені категорії осіб, та сприяти висвітленню можливостей і створенню умов для їхнього повноцінного відновлення та інтеграції в суспільстві.

Morozova Katerina, керівниця Південноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації, виступила на заході з вітальною промовою, зазначивши, що керівники компаній, де вже працюють ветерани, характеризують тих, хто постав на захист України, як людей із вираженою громадянською позицією, загостреним почуттям справедливості, прямолінійних, дисциплінованих, відповідальних. 
Власники та керівники бізнесів називають корисними для цивільної роботи багато навичок, набутих Захисниками під час військової служби, наприклад, уміння працювати в команді, критичне мислення, технічні навички тощо. З боку роботодавців як хороша тенденція зазначається пріоритетність у працевлаштуванні для демобілізованих ветеранів. Крім того, їм надаються додаткові відпустки, індивідуальні робочі графіки, багато хто з роботодавців адаптує робочі місця під потреби працівників-ветеранів, проводить їхню перекваліфікацію.



До EBA Odesa - Southern Ukrainian Office of the European Business Association  доєдналися та представили наявні у них вакансії: HR Agency Key People, Delta Wilmar Ukraine, DTEK, Shell Mobility in Ukraine, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Kernel, MTB Bank, Agenciya Bezpeki Centr, Transinvestservice.

 Ярмарок Вакансій став не лише платформою для пошуку нових робочих місць, а й спільним зусиллям задля підтримки та визнання тих, хто зробив важливий внесок у захист країни та безпеку!


Немає коментарів: