субота, 23 березня 2024 р.

Рокери-путіністи. Що відомо про групу "Пикник"?




Перший призов Ленінградського рок-клуба в якому прописався" "Пікнік" не мав ніяк випадкових гуртів, бо саме КДБ формував цю формацію. Про це свідчив навіть сам шеф міської "контори" - генерал Калугін, який давно поїхав до США. Так що самим наївним вже зрозуміло, чому на теракт вчора глядачів запрошував саме цей колектив.


Гурт "Пікнік" (фото: російські ЗМІ)



22 березня, кілька невідомих, одягнених у камуфляжний одяг, відкрили вогонь по людях в московському "Крокус Сіті Холі" на концерті гурту "Пикник". 

"Поки існує гурт "Пікнік", змінилося сім генеральних секретарів, ми починали за Брежнєва. Це показує, що політика змінюється, а гурт "Пикник" залишається. Нам плювати на санкції взагалі. Політика приходить і йде, а життя залишається. Зараз ніхто не згадає, хто був міністром 20-30 років тому, а "Пикник" згадають", - говорив в інтерв'ю пропагандистам бек-вокаліст колективу Марат Корчемний.
Пітерських  рокерів занесли до бази злочинців українського центру "Миротворець" з початком війни у 2014-м.

Поета, композитора і лідера "Пикника" Едмунда Шклярського, барабанщика Леоніда Кірноса, а також бас-гітариста і бек-вокаліста гурту Марата Корчемного звинувачували у свідомому порушенні державного кордону України, запереченні російської агресії, а також гастролей в окупованому Росією Криму.

Фронтмен "Пикника" відверто не висловлювався про війну, вважав за краще зробити вигляд, що нічого не сталося.

У травні 2022-го політик і українофоб Захар Прилєпін у своєму Telegram-каналі написав, що Едмунд допоміг із закупівлею запчастин для військової техніки на фронті.
Вкотре стає зрозумілим, що без належного очищення суспільства від агентів впливів КДБ з різних областей, культури зокрема, не обійтись!
Через війну з московією для України - це буде особливо корисно. 
С.Лиманов.



Немає коментарів: