четвер, 21 березня 2024 р.

Інформаційна діяльність: теорії та інновації на шляху до майбутніх перспектив




20 березня 2024 року на онлайн-платформі Zoom відбулася IX Міжнародна науково-практична студентська конференція «Актуальні питання інформаційної діяльності: теорії та інновації». Організатором цього заходу стала кафедра інформаційної діяльності та медіакомунікацій Національного університету «Одеська політехніка». Молоді дослідники з різних куточків країни представили широкий спектр досліджень та інноваційних підходів у цій сфері. 
Серед усіх доповідей, варто виділити такі:

– Бібліохаб як сучасна модель діяльності бібліотеки;

– Open journal system: відкритий доступ до наукових знань;

– Використання штучного інтелекту для дезінформації;

– Емоційність як ознака індивідуального стилю журналіста в час війни;

– Переваги та недоліки використання сервісів на базі штучного інтелекту для формування контенту сторінок у соціальних мережах;

– Цифрова трансформація «електронної держави» в умовах війни;

– Позиціювання та просування у бренд-менеджменті інформаційно-медійної сфери в Україні: стан та перспективи розвитку.

На пленарному засіданні кожен з учасників відзначився високим рівнем підготовки й активністю в обговоренні складних питань. Щорічна конференція не лише сприяла розвитку наукового потенціалу студентів, але й збагатила науковий досвід. Вона продовжує стимулювати нас постійно самовдосконалюватися, обговорювати актуальні питання, знаходити кращі ідеї, щоб вирішувати поставлені завдання.

Загалом, такі зустрічі є важливою платформою для обміну ідей, особливо, коли в країні тривають активні бойові дії. Наша активність стає додатковою підтримкою для молодих дослідників у їхньому професійному зростанні. Майбутнє залежить тільки від нас. Разом сильніші!

Олександр Лазеба,

студент Національного університету "Одеська політехніка"





Немає коментарів: