середу, 20 березня 2024 р.

Бонус від Укрпошти студентству



 АТ «Укрпошта» з 10 лютого до 10 травня 2024 для студентів вищих начальних закладів  пропонує можливість  можливість відправляти  та отримувати посилки в наших поштових відділеннях зі знижкою 30% в межах України.   Для отримання знижки студент має назвати промокод акції (він є універсальним для всіх студентів і має наступний вигляд: 1002-1005-2024) та пред’явити свій студентський квиток оператору відділення поштового зв'язку. Цю знижку студенти можуть використати у бідь- яких відправленнях, наприклад,  отримання посилок з  дому, купівля книжок, одягу  та технічних пристроїв у інтернет- магазинах та на маркет- плейсах тощо. 

Ця акція дозволяє мати суттєву економію на доставці, тому вже біля 4000 відправлень були зроблені в рамках цієї програми, при тому, що повідомлення про цю акцію було  розміщено лише в телеграм каналах вишів та факультетів. 


Ми  можемо  зробити друковані рекламні постери  для розміщення в гуртожитках або на дошках оголошень, або підготувати цифрові  інформаційні продукти для розміщення їх в цифрових  каналах комунікацій.

Якщо у вас є ідеї або можливості, ми завжди готові їх обговорити,  сподіваємось, що нам вдасться знайти   спільні цікаві рішення.


Менеджер з розвитку роздрібних продажів

АТ «Укрпошта»


Пінчук Ірина



Немає коментарів: