пʼятниця, 8 березня 2024 р.

Інтерактивний клас безпеки незабаром відкриється у Миколаєві




У Миколаєві роботи з реалізації проєкту «Інтерактивний клас безпеки у Миколаєві» вийшли на фінальну стадію. В облаштованому приміщенні на базі ГУ ДСНС України у Миколаївській області вже завершено ремонт, під'єднані інтерактивні елементи та встановлено більшість меблів та експонатів.

За словами виконавчого директора ГО «Українська Асоціація Центрів Підтримки Бізнесу» Артема Ващиленко, особлива увага у створені класу приділяється сучасним технологіям.
«В цьому проєкті ми зробили акцент не лише на необхідність донесення інформації миколаївській малечі про мінну небезпеку, про інші безпекові заходи, а також врахували сучасні вимоги до цифрових технологій», — підкреслив він.


Зокрема, у класі вже встановлена інтерактивна підлога, інтерактивна дошка, у наявності є набір VR-окулярів.
«Всі ці речі дозволять якнайкраще засвоювати матеріал та зробити навчання цікавим та доступним», — резюмував пан Ващиленко.
Фахівці UNDP в Україні також побували у майбутньому класі та наочно перевірили якість виконаних робіт.
Багато миколаївців вже стикалися з вибухонебезпечними предметами, макети яких будуть представлені у майбутньому класі безпеки. Також у локації в наявності є різні вогнегасники та спеціальні макети для навчання першій медичній допомозі.
Невдовзі відбудеться офіційне відкриття нового класу безпеки у Миколаєві.


Ініціативу «Інтерактивний клас безпеки у Миколаєві» впроваджує всеукраїнська ГО «Українська Асоціація Центрів Підтримки Бізнесу» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії.



Немає коментарів: