четвер, 29 лютого 2024 р.

Влюбляемо в Одесу!





2 роки тому ми розпочинали з одиночних творчих майстер-класів, щоб налагодити контакт із сім'ями ВПО.

Сьогодні у нашой спільноти "Твій таємний друг" понад 500 сімей. Завдяки підтримці таємних друзів з Німеччини, F.A.M.A.T, міжнародним місіям NP, MOM та одеситам, ми створюємо вже міні-проекти та системний підхід до розвитку дітей та матусь.

Саме тому мене майже немає у мережах. Просто не вистачає часу, а дуже хочеться розповісти і подякувати нашим друзям за їх підтримку.


У лютому ми проводимо 9 мини-проектів. Це стало можливим за підтримки наших донорів та друзів, які відкликаються на наши побажання.



"ДІТИ ТА ГРОШІ"

Курс фінансової грамотності з Наталия Захарченко. Це щось😍. В нас діти навчаються управлять грошами, сами заробляють та можуть купити товар з нашого магазину. Я даже не очикувала такої активності. Це просто восторг. Наталья запускає ще свій курс. Дуже рекомендую віддати ей своїх дітей. Тільки корисна та практична інформація.




"ЄСТЕТИЧНЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ" з Катериною Піменовою. По суботам діти та батьки поринають у світ мистецтва. Ми побували в Арт-галереї, у гроті та у виставкових залах Одеського Художнього музею, у майстернях одеського скульптора та художниці. Мистецтво лікує, мистецтво надихає. Щоразу читаю відгуки та розумію, наскільки важливо це зараз сім'ям, які вимушено покинули свої будинки.


ТАНЦЕВАЛЬНО-РУХОВА ТЕРАПІЯ з Лізою Васілець. Лізе 18 років, вона балерина та студентка 1 кірса. Але вона вже талановитий педагог. На її заняття діти летять із великим задоволенням, адже тут через рухи можна висловити свої емоції, скинути всі негативні думки, зарядитись яскравими позитивними емоціями.




РОДИННЕ СВЯТО - ДЕНЬ ІМЕННИКА ЛЮТОГО.

Це наша ТОП-подія, тому що вже год остання субота місяця для нас і 50 іменників місяця, а також їхніх друзів та батьків велике свято з подарунками, аніматорами та солодким столом. Все як у мирному житті. Все, як має бути у кожної дитини в дитинстві – радісно та з любов'ю.



ЙОГА З ТЕРАПЕВТИЧНИМ УКЛОНОМ з Лилия Пикалова

Це не просто асани, які ми повторюємо за тренером. Кожну вправу ми робимо з поясненнями: як відновитися від стресів, як знайти гармонію душі та тіла, як зняти зажими. А по суботах ми також проводимо душевні бесіди з чаюванням. Це дає комплексний терапевтичний ефект. І один із критеріїв ефективності цього - жінки знаходять у собі сили влаштовуватися на роботу.



ХТО Я.

Цей захід веду я. Це питання я ставила собі ще 2019 року. Я пройшла багато різноманітних тренінгів, читала книги, проходила марафони. У мене накопичився досить великий багаж думок, з якими хотілося поділитися. І судячи з зворотного зв'язку, захід допомагає нашим дівчаткам ВПО знайти свою відповідь на це питання.




КОМПЬЮТЕРНА ГРАМОТНІСТЬ з IT School Step та Odesa IT family

Кібербезпека, штучний інтелект, 3Д модулювання. Це все наше майбутнє якому требо вчитися вже зараз.



КАВОВА ШКОЛА с "Жаримо каву в Одесі", ОНЄУ та Гостинна Хата. Це курс дає можливість здобути професію бариста та познайомитися з кавовим бізнесом.



ТВОРЧЕСКІ МАЙСТЕРНІ.

Тут ми з дітьми творимо і витворюємо: створюємо аплікації, подарункові набори із пряників, працюємо з намистинами, створюємо свої картини.


Я в шоці. Не очікувала, що вийде такий довгий текст. Дякую, що дочитали та поставте лайк, якщо вважаєте нашу роботу важливою.



Біжу на захід. Всіх 💙💛.
Оксана Кузнєцова.


Немає коментарів: