середа, 8 листопада 2023 р.

Незвичний осінній прийом до університету


Приймальна комісія "Одеської політехніки" повідомляє про оголошення додаткового (завершального) конкурсного відбору у 2023 році. Подача електронних заяв вступників починається з 6 листопаду буде тривати 2 тижні та закінчиться 17 листопада. Для кожного структурного підрозділу сформовані конкурсні пропозиції, назва та ID пропозицій наведені у додатках до листа.

ЗАПРОШУЄМО на навчання за освітньо-професійними програмами: 
Інформаційна діяльність. (сайти: https://op.edu.ua/education/programs/bac-029-1, op.edu.ua/029nl, op.edu.ua/029nfmbl) - Бакалавр

Журналістика. (сайти: https://op.edu.ua/education/programs/bac-061-0, op.edu.ua/061nl, op.edu.ua/061nfmbl) - Бакалавр

Інформаційна діяльність. (сайти: https://op.edu.ua/education/programs/mag-029-1, op.edu.ua/029pnl) - Магістр

Вступники можуть реєструватися на вступні випробування до 15 листопаду (фахові випробування та творчий конкурс).

Інші випробування: співбесіди (проведення у закладі освіти) замість ЗНО/НМТ та фахові випробування (проведення у закладі освіти) замість ЄВІ/ЄФВВ можуть бути проведені для учасників бойових дій (УБД). Для реєстрації посвідчень УБД, (інших пільгових документів) звертатись до приймальної комісії (125 ГУК).

Для подачі заяв та документів, реєстрації електронних кабінетів, вступники можуть звернутись до приймальної комісії (127 ГУК).
65044, Україна, м. Одеса, пр.Шевченка, 1
Приймальна комісія: +38 (048) 722-19-94, ac@op.edu.ua

Консультації щодо отримання ваучеру на навчання від центру зайнятості, для вступників від 45 років, або ВПО, звертайтесь до Центру післядипломної освіти, індивідуальної підготовки та перепідготовки (131 ГУК).
Бажаємо всім успіхів, Перемоги, мирного неба!!!




Немає коментарів: