середа, 29 листопада 2023 р.

3-й день без світла в Херсоні, Миколаєві та на Французькому бульварі




Снігова буря була вночі з неділі на понеділок. Сьогодні середа. Ось, що пишуть наші автори з 3-х південних обласних центрів.

Херсон.

Третій день без світла. А тепла і так не було. В квартирі +8. Фоново вибухи і снігодощ за вікном. Та то таке... В Херсонобленерго послали... в Теплокомуненерго пообіцяли , що завтра..., в місцевій адміністрації поспівчували, в обласній накатала жалобу на всіх. Додзвонилась на лінію психологічної допомоги - запитала, як увійти в зону комфорта... кинули слухавку... Тепер зрозуміла, що таке непозбувна бентега.

Миколаїв.

Пішла третя доба без світла, тепла та гарячої води. Ніякі звернення до мвк та обленерго справу не вирішують. Що називається, без коментарів до звітів міської влади про "успішну" підготовку до зими та ліквідацію наслідків негоди. Дякую всім, хто запропонував вихід із ситуації, а МЕДІАБАЗА.Миколаїв - за надане робоче місце та можливість "зарядитися". Робот з обленерго знову запевняє, що роботи ведуться і будуть завершені сьогодні до 20-00. Не вірю я ані роботам, ані владі.

Одеса.
Міська дитяча бібліотека Одеси знаходиться в будинку на Французькому буьварі,10. Тепла немає. Електрики - немає, а також без інтернету. Поодиноких читачів, що з батьками заходили в ці дні до бібліотеки обслуговували...
Без шахедів та ракет продовжується випробування нашого народа. Всі реляції місцевої влади про підготовку до зими перший сніговий шторм "викинув на смітник"! Фіксуємо звільнення комунікаційників з деяких комунальних підприємств, що відповідають за тепло.
К.Калеберда, О.Івашко, С.Головко



Немає коментарів: