понеділок, 18 вересня 2023 р.

Промприлад ділититься досвідом




Для команди Промприладу цінне ділитись досвідом та надихати на створення нових проєктів із позитивним соціальним впливом.

Минулого тижня відбувся навчальний візит до Івано-Франківська та Львова із вивчення кращих практик соціального підприємництва для представників та представниць громадського сектору із Миколаївської та Херсонської областей. Програма відбулася за підтримки Європейського Союзу та Уряду Данії.



Протягом навчання учасники дізнавалися про успішні приклади втілення бізнес-ідей із фокусом на розв’язання соціальних проблем. Одним із кейсів став проєкт Промприлад.



Юрій Филюк, виконавчий директор Промприладу, розповів про стратегічний рівень управління проєктом.

Тетяна Василик, фінансова директорка Промприладу поділилась досвідом команди у побудові бізнес та правової моделі.

Рената Налисник, керівниця з маркетингу та комунікацій розповіла, як працює цей напрямок у проєкті Промприлад та провела воркшоп на тему маркетингу і комунікацій для соціальних підприємств та соціально орієнтованих ініціатив.



Людмила Крижановська, директорка Фонду Промприлад, поділилась з учасниками, як забезпечувати імпакт у соціальному підприємництві та як використовувати грантові можливості для бізнесу.

Також учасники навчального візиту ознайомились із кейсами Urban Space 100, платформи “Тепле Місто”, Spilne і Prostir Coffee IF, Mycelium Tech, Framiore, Kaizen, Goira та іншими успішними соціальними підприємствами Івано-Франківська та Львова.

5 днів навчання видалися насиченими та натхненними. Тепер учасники з новими знаннями та порцією мотивації від колег втілюватимуть у життя свої ініціативи.



Навчальний візит організовано ПРООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні», та Уряду Данії.

Фото: Віталій Шевелев / ПРООН в Україні


Немає коментарів: