четвер, 10 серпня 2023 р.

Фільм про лідера гурту Gogol Bordello на 14-му Одеському міжнародному кінофестивалі




В межах 14-го Одеського міжнародного кінофестивалю, який пройде з 19 до 26 серпня, відбудеться спеціальний показ фільму “Крик моєї крові: історія Gogol Bordello”.

Документальний фільм про лідера знаменитого американського рок-гурту “Gogol Bordello” зняли Нейт Поммер та Ерік Вайнріб. Коли суверенітет та культурна ідентичність України перебувають під загрозою, панки з “Gogol Bordello” використовують свою музику як гасло. Через неопубліковані фото- та відеоархіви, які охоплюють два десятиліття, "Крик моєї крові: історія Gogol Bordello" описує епічну подорож Євгена Гудзя, фронтмена гурту і чудового оповідача.

Ром, народжений в Україні, емігрував з родиною до США після Чорнобильської катастрофи. Тепер, після років вигнання демонів через власну музику, він повертається додому, щоб зіткнутися з найбільшим з них. Це дикий панк-рок-документальний фільм, який буквально вибухає на екрані.

Нейт Поммер — режисер, монтажер і продюсер, який поєднує в своїх роботах експериментальний хаос із суворістю документального оповідання. Його короткометражні фільми, документальні фільми та музичні відео були представлені на фестивалях TIFF, Slamdance та на презентаціях New York City Ballet.

Ерік Вайнріб — номінант на премію “Еммі”, режисер і продюсер документальних фільмів, чиї роботи були представлені на платформах HBO, Showtime, Netflix, Hulu. Вайнріб понад десять років співпрацював із лауреатом премії “Оскар” режисером-документалістом Майклом Муром.

Подивитися стрічку “Крик моєї крові: історія Gogol Bordello” можна буде 26 серпня в заключний день 14-го Одеського міжнародного кінофестивалю.




Немає коментарів: