пʼятниця, 25 серпня 2023 р.

Роботи мисткині з Миколаєва демонструються у Луцьку




МУЗЕЙ СУЧАСНОГО УКРАЇНСЬКОГО МИСТЕЦТВА КОРСАКІВ у Луцьку - місце, де зустрічаються люди, ідеї, мистецтво, щоб створювати майбутнє на день Незалежності відчинив цікаву колективну виставку "Космогонія сенсів". Фахівці відмічають високий рівень арт майстрів, яки виставили свої роботи тут.





Понад 500 арт-об’єктів від 300 українських художників відібрали для участі в проєкті за результатами всеукраїнського опен-колу. Він тривав з 23 березня по 1 травня 2023 року і зібрав понад 500 учасників.

Прагнення зрозуміти всесвіт та себе в ньому є головним каталізатором розвитку. Щоб верифікувати цю гіпотезу та зробити ще один крок вперед у майбутнє, музей започаткував арт-проєкт “Космогонія сенсів”.

Миколаївська мистецька школа також була представлена. Світлана Чебанова презентувала 3 своїх роботи у впізнаванному стилі.
Також в експозиції робота Миколи Плехова та фотографії Ольги Волковой з Іваном Рудневим. 


Нагадаю, що першими в цій галереї на крайньому заході України з Миколаєва виставлялись Бахтови.
Під час війни та боротьби за незалежність відчуття єдності, культурної ідентичності та мистецької сили стають особливо важливими для будь-якої нації. Ми плануємо зробити репортаж з цієї непересічної імпрези.
В.Інгульский, фото С.Чебановой, музея Корсаків, та М.Плєхова.




Немає коментарів: