вівторок, 18 липня 2023 р.

Авторський короткий метр повертається в Одесу




22 липня о 17.00 в Галереї Стійкості (Грушевського 39б) розпочнеться серія кінопоказів українських короткометражних фільмів. Організатори показів – незалежні кінематографісти Олена Кутінова та Артур Садовніков, за сприянням Галереї Стійкості. Вхід буде вільний для всіх бажаючих.

Цього разу демонструватимется підбірка ексклюзивних короткометражок з різних міст України. На початку дизайнерка неймовірних костюмів Міра Матчіна розповість щодо зйомок фільму «Нескінченність». Цей фільм є спробою осмислити художнім образом питання «Що є нескінченним буттям?». Зйомки проходили в напів зруйнованій, від російських снарядів — церкві, без куполу, з дирою у небо.

Автор ідеї та костюму — Міра Матчина, режисер — Тетяна Логойда, композитор — Аракел Семенов.

"І Бог зробив крок в порожнечу" - продюсерська стрічка 2013 року, споглядальна та філософська. Твір про життя літнього подружжя, іронічний й несподіванний. Дуже майстерний.

"Мереживо" - незалежний фільм, знятий війсковими кінематографістами, висвітлюючий неочікувані боки війни, трохи іроничний, трохи еротичний і точно - дуже самобутній.

"Жах, яке щастя!" - комедія жахів незалежних одеських кінематографістів про лаштунки кінобізнесу й тонкощі співбесіди з роботодавцями.

"Магазинчик" - лірична комедія, незалежна, висвітлююча життя простих людей, доброзичливо сатирична, рекомендована для сімейного перегляду.

"Шпілі вілі" - дуже смішна студентська молодіжна комедія про кохання та дружбу. Якщо ви саме її не бачили, то ТАКОГО ви точно ще не бачили!



Немає коментарів: