четвер, 8 червня 2023 р.

Вчитись публічному управлінню під час війни - потрібно




Навчально-науковий інститут публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка здійснює набір абітурієнтів для здобуття вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «281 Публічне управління та адміністрування».

Про це на презентаційному заході у Миколаєві, який відбувся у середу 7 червня, повідомили директор ННІ ПУДС КНУ імені Тараса Шевченка, доктор філософських наук, професор Лариса Комаха та доктор наук з державного управління, професор, завідувач кафедри регіональної політики Вікторія Коптун.

Зокрема, Лариса Комаха проінформувала присутніх щодо освітніх програм, за якими здійснюється набір до інституту, умови вступу та терміни подання документів.

Зі свої сторони Вікторія Коптун зазначила, що даний заклад забезпечує здобувачів освіти знаннями високої якості. Кожен здобувач володіє як мінімум однією іноземною мовою. І всього лише за 1,5-2 роки можна стати висококваліфікованим спеціалістом з надійною базою знань.

У даному заході офлайн взяли участь представники структурних підрозділів Миколаївської обласної військової адміністрації, та онлайн -представники районних військових адміністрацій й громад області.


Немає коментарів: