понеділок, 22 травня 2023 р.

Конфісковано в екс-міського голови Херсону




Є рішення апеляційної палати ВАКС щодо активів Сальдо


Сьогодні Вищий антикорупційний суд оприлюднив рішення апеляційної палати щодо конфіскації активів зрадника України, херсонського гауляйтера Володимира Сальдо. Відтак, у дохід держави будуть направлені активи не самого багатого екс-мера Сальдо, зокрема:

55,56% статутного капіталу ТОВ «БЕБКО-АВТО», зареєстроване в Херсоні. Це автодилери, що займаються продажем та ремонтом автомобілів Volvo у Херсоні.
Статутний капітал: 1,8 мільйони гривень.

55,56% статутного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю «КОНКА». Компанія з організації дозвілля. Статутний капітал: 18.5000 гривень.


При цьому, це лише частина всього, що Сальдо (майже добровільно :) ) передав українській державі. Адже раніше ВАКС вже конфіскував у зрадника: 5 земельних ділянок в Херсоні, 4 нежитлові приміщення в Херсоні і Криму, 2 будинки в Херсоні, 3 квартири в Криму, Одесі і Херсоні, автівку Volvo 2020 року випуску, 99,86% акцій ПАТ «КАШТАН» (Житомирщина) та 30% акцій ПАТ «ДЕЛЬТА-СЕРВІС» (Херсон).


Усе тільки починається для зрадників. Їхнє місце — за решіткою або в пеклі (бо обмін у рашку те ж саме ;) ). А от майно Сальдо, Медведчука, Новинського, Козака та інших може бути хорошим фінансовим бонусом на забезпечення потреб армії.


Немає коментарів: