четвер, 20 квітня 2023 р.

Відчуйте себе друзями китів




22 квітня о 14:00 в кінотеатрі «Планета кіно» (Таїрова) відбудеться спецпоказ пізнавального фільму про життя китів - «Вартові планети».

На широкому екрані розгорнуться видовищні унікальні кадри про цих дивовижних тварин. Вже понад 50 млн. років вони відіграють важливу роль в екосистемі нашої планети.

Документальний фільм «Вартові планети» зняв за власним сценарієм режисер Жан-Альбер Лієвр. Усе своє життя він присвятив роботі над проектами, направленими на збереження довкілля. 
1997 року Лієвр разом з однодумцями заснував компанію з виробництва документальних фільмів. Відтоді його роботи неодноразово здобували призи на Міжнародному кінофестивалі дослідницьких фільмів та Міжнародному кінофестивалі екологічних фільмів у Бурже. Фільмували у різних куточках світу – Гренландія, Мексика, Маврікій та Аргентина».




Квитки тут:

https://pay.planetakino.ua/hall/pk-odessa2/1009771




Після перегляду у вас буде можливість поспілкуватися з захисниками китоподібних в Чорному морі - фахівцями національного природного парку "Тузлівські лимани", а саме : директоркою та головним природознавцем - Іриною Вихристюк та доктором біологічних наук, начальником наукового відділу - Іваном Русєвим .


Модераторка обговорення - Тетяна Милимко, головна редакторка Української служби інформації, китолюб.


Організатор спецпоказу: ініціатива "Кіномісія" у співпраці з "Артхаус Трафік" та кінотеатром "Планета кіно".


Немає коментарів: