вівторок, 25 квітня 2023 р.

Проти маніпуляцій процесу переназви району заперечують одесити



Так, камінг аут: (1) я виросла на поселку Котовського, народилась в роддомі біля обласної, ходила в 40 школу, в перший Мак на Добровольского коли він відкрився, грала на скрипці в 13 муз.школі. І досі тут живу. І податкова моя тут.

І (2) я знаю що не правильно переіменовувати Суворівський район в Пересипський.


І (3) мене вибішує, що я маю слідкувати за діями влади, замість того щоб робити щось приємне. Але така наша реальність.


ЩО ЗРОБИТИ ТРЕБА


Зайдіть, будь ласка, хто прописаний в Одесі на сайт нашого міста і проголосуйте "ПРОТИ" переіменування Суворівського району на Пересипський. Тут -  (там треба авторизуватись через ваш банк-найпростіше).
"Проти", треба голосувати проти. Бо тут вже питають про назву. А не про сам факт переіменування.

Злить що ніхто не знає про це голосування. А там лишилось 5 днів всього ! Виходить що якась 1 тис людей вирішує як в чаті будинку назву району.


Що маніпулятивно поставлено питання, начебто інших варіантів назв не існує. Що процедури у влади як робити ці голосування порядно, щоб вони працювали нема теж.

Повірте, на засіданні ОМР їм буде байдуже, що питання було поставлено некоректно і маніпулятивно. Без уваги громадськості все йде простим бюрократичним колесом, без емоційно і без тесту на цінності і стратегію розвитку міста.

Чому маніпулятивно - бо голосують апірорі за зміну назви З "суворівський" бо українізація. І тому "За" голосують, але ж обрати назву після того як ми визначились що нам просто хочеться переіменувати район опції нема.

Я не знаю як у вас, але серед моїх друзів однозначно всі хочуть щоб цей район називався Миколаївським (а цього нема в голосуванні). Влада має це взяти до уваги (мати норм процедуру як почути людей).


Українізацію міста не можна робити бездумно.


І зробіть репост, будь ласка.

Н.Мажарова.


Немає коментарів: