пʼятниця, 3 лютого 2023 р.

Польський волонтер Аріель Теліцький: ми й надалі будемо допомагати Україні




Волонтер із міста Ольшнин Аріель Теліцький щомісяця від початку повномасштабного російського вторгнення привозить в Україну гуманітарну допомогу. В тому числі, в Миколаївську область.

"Багато хто думає, що коли ми їдемо в Україну, то отримуємо від цього якісь фінансові прибутки. Насправді це не так. Ми возимо речі, які пожертвули поляки. Часто самі платимо за пальне. Є декілька друзів, які нам завжди допомагають.



Чому ми це робимо?


Тому що ми були в прифронтових регіонах, близько біля лінії фронту, там, де відбуваються страшні кровопролитні бої за вільне майбутнє всієї Європи, за свободу й демократію. Ми на власні очі побачили страшну руїну війни там, де квітло життя. Ми чули плач дітей і старших дітей. Ми відчували вдячність мирних жителів за допомогу. Ми бачили сльози на очах військових...


Хто хоч раз у житті переживав подібний досвід, той нас зрозуміє.
Ми не возимо допомогу на якісь склади.



Ми віддаємо її людям в руки. Віддаємо тим, хто насправді потребує. Ми хочемо допомогти українцям тим, чим можемо. Бо це прояв нашої людяності та солідарності. І ми й надалі будемо допомагати Україні", - сказав волонтер Аріель Теліцький.


Тетяна Бакоцька.


1 коментар: