середа, 4 січня 2023 р.

Миколаївська міськрада не бажає переформатуватись




Список прізвищ та партійна приналежність тих чиї голоси (або ж відсутність потрібних голосів) дозволяють ОПЗЖ зберегти свою фракцію у Миколаївський міськраді, більш ніж промовистий. Не можу не порадіти за чинну та колишнього (тобто, тих часів, коли БПП була партією влади) членів "Європейської Солідарності". Все правильно, декому з них власний бізнес та корисні зв'язки важливіші за якісь там абстрактні ненамацальні принципи...


Що ж стосується мерс(з?)кої "Пропозиції", то тут взагалі красива гра. Тобто, з одного боку, сам наш орденоносний мер-площефіл нібито усією душею за те, щоб патріотично вичистити ОПЗЖ з міськради. А з іншого, депутати, яких саме він завів у раду та розсадив по хлібних місцях, гарантують, що нежданчиків не трапиться, та усі договорняки та схеми зберегуться.




Позиція ж "слуг" - це не просто вишенька на торті, а діагноз. Чи вирок, якщо вам так більше подобається. Втім, наш мудрий нарід їм за таку рішучість ще декілька ікон бісером вишиє.




Хто б сумнівався, що буде саме так?




Повідомляє сайт НикВести: Депутати від фракції «Пропозиція», а також голова Миколаївської ОВА Віталій Кім не дали голоси за внесення до регламенту Миколаївської міської ради змін, які закріплюють розпуск фракцій у разі заборони партій, які вони представляють.

Як відомо, депутат Миколаївської міської ради, голова комісії з питань законності Олена Кісельова ініціювала внесення змін до регламенту міської ради, щоб зафіксувати розпуск фракцій в разі заборони діяльності партій, від яких вони були обрані.

Зокрема, проти прийняття рішення виступив депутат від «Пропозиції» Євгеній Павлович. Він вважає, що прийнявши такі зміни, міськрада візьме на себе відповідальність депутатів, обраних від ОПЗЖ, щодо розпуску фракції. Депутат стверджує, що вони мають виконати рішення суду щодо заборони партій та заявити про саморозпуск, як це зробили їхні колеги у Миколаївській та Первомайській райрадах, а також депутати «Партії Шарія» у Миколаївській міськраді.

У голосуванні з цього питання взяли участь 36 депутатів.


Проти виступили четверо депутатів, а саме: Євгеній Павлович («Пропозиція»), Олена Шапошнікова («Пропозиція»), Марія Грачова («Пропозиція») та Ганна Ременнікова («Пропозиція»).

Утримались 10 депутатів, серед яких п’ятеро представників «Пропозиції», а саме: Дмитро Іванов, Володимир Топчий, Анатолій Петров, Дмитро Січко, Максим Коваленко. А також депутатка Юлія Белановська, обрана від забороненої «ОПЗЖ», депутати Віталій Кім та Раміль Агабеков від «Слуги народу», Світлана Бабаріка від партії «Європейська солідарність» і Тетяна Кравчук від забороненої «Партії Шарія».

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, який представляє партію «Пропозиція» проголосував за прийняття цього рішення.
Я.Індиков.


Немає коментарів: