неділя, 4 вересня 2022 р.

Бойова нічия в Одесі




У рамках третього туру Чемпіонату України з футболу сезону 2022-23, одеський “Чорноморець” приймав “Інгулец” з Петрово. Знакова подія для південної столиці. Лише за кілька днів до матчу стало відомо, що стадіон Чорноморець зможе прийняти матч домашньої команди. Свій минулий домашній матч “Чорноморець” провів у Києві на стадіоні ім. Баннікова.

Перед цим матчем обидві команди підійшли з однаковою кількістю очок у турнірній таблиці. І “Чорноморець”, і “Інгулец” одного разу програли, та стільки ж зіграли внічию.


Старт матчу видався за господарями, Юсов та Філі намагались засмутити Паламарчука, але в останніх стадіях атаки, гравці “Чорноморця” не догравали до кінця. Цим скористались гості. Неймовірний прохід по правому флангу від Запорожця, який наніс потужний удар у лівий кут воріт Нєпогодова, і 0:1 за командою з Петрово. Такий рахунок завершив перший тайм цього матчу.


Роман Григорчук, для якого цей матч став першим, справжнім домашнім після повернення, одразу зробив дві заміни під час перерви. Ще через десять хвилин на полі з’явились Гладкий та Кузик. Але гол забив центральний захисник, канадець Джеймс. Все почалось, коли “Чорноморець” вийшов до контр-атаки, яка завершилась ударом Брагару та дивовижним сейвом Паламарчука. Кутовий виконав досвідчений Політило, поклавши м’яч прямо на голову свого партнера. Рахунок став 1:1 на 63 хвилині.



Після цього одесити продовжили домінувати на футбольному полі, але завдяки хорошій грі кіпера гостей, забити другий м’яч господарем на вдалось.


Нічия в Одесі.

Марк Головченко.


Немає коментарів: