середу, 10 серпня 2022 р.

Що робили і роблять в Україні агенти Кремля?

Цей інструмент нам ще довго буде потрібен 


Це запитання в етері українських медіа нарешті стало з'являтись. Але не так часто й аргументовано, як хотілось.

В політиці, бізнесі, законодавчої та правоохоронній діяльності, держуправлінні багато людей які сповідують ідеали Москви. Ви це знали?

А як гадаєте, в спецорганах українських?!

Вопрос риторичний. Але тепер, коли прихільники росмиру, діють - наводять ракети та літаки на Миколаїв та інши міста, стає очевидним що про внутрішніх ворогів країни тихенько "забули". Старий комітетський лис Ю.Швец випустив навіть відео вчора яке було присвячено ролі шпигунів у вітчизняній політиці. Чекаєм продовження від журналістів-розслідувачів, не всі ж поїхали. Ну і сподіваємось, що "вечірні акини" Арестович + Фейгин з цього приводу щось повідомлять. Може оцінку отримає суддя, яка випустила під заставу наводників російських ракет в Миколаєві.

Агент "Соколовський" відомий як Медведчук не сам отримував мільярди на "розкладання" держави Україна з Москви. Треба згадати всіх антигероїв, не забувши при тому й громадський сектор, який 30 років освоював західні гранти. Ну і ніби журналісти підпрацьовували з політтехнологами... ІПСО ж треба комусь словами наповнити. Настав час всіх згадати. Й помститись! Бо жертви не можуть бути даремними.

С.Лиманов.




Немає коментарів: