четвер, 2 червня 2022 р.

Артилерійскі обстріли південної околиці Миколаїва







У Миколаєві 3-й ранок поспіль розпочинається артилерійським обстрілом. Далекобійні ствольні системи ворога ведуть обстріл житлових масивів міста в Корабельному й Інгульському районах. Військова комендатура запропонували містянам на декілька днів евакуюватись з тих адміністративних районів. Містяни, яки мешкають на іншому березі запрошують до себе де тихіше. Міський голова вчора повторив заклик виїжджати з південних околиць міста. Запропонував переселитись в комунальні дитячі садки та школи в Заводському та Центральному районах.

На Південнобузькому напрямку окупанти збільшили кількість обстрілів наших позицій. Також обстрілювали з мінометів та ствольної артилерії населені пункти Шевченкове, Трудолюбівка, Луч, Степова Долина та Широке. Ворог завдав авіаційних ударів вертольотами Мі-24 в районах Новогригорівки та Олександрівки.

Російські окупанти, щоб виправдати руйнування ними цивільних об’єктів, продовжують інформаційні вкиди про нібито розташування військових підрозділів в школах, лікарнях та дитячих садках.

На Бессарабському напрямку суттєвих змін в діяльності підрозділів  противника не відзначено.

В акваторіях Чорного та Азовського морів кораблі чорноморського флоту російської федерації продовжують виконувати завдання з ізоляції району бойових дій, ведення розвідки та вогневої підтримки на приморському напрямку. Противник продовжує здійснювати заходи з блокування цивільного судноплавства у північно-західній частині Чорного моря.

Противник продовжує використовувати мережу цивільних лікувальних закладів на тимчасово окупованих територіях для лікування поранених.  

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Генштаб ЗСУ. Оперативна інформація станом на 06.00 02.06.2022 щодо російського вторгнення



Немає коментарів: