пʼятницю, 1 квітня 2022 р.

Допоможіть нам перейменувати вулицю, на якій знаходиться посольство Росії

 




Пройшло більше місяця, як Україна та її народ захищають своє право на існування та самовизначення у війні, розпочатій Росією. Росія має намір стерти Україну з карти і заперечити право нашої нації на існування. У відповідь Be–it Agency, філія Weber Shandwick в Україні, запустила кампанію вулиця Україна  як новий розвиток платформи групи One Philosophy « Ми Україна ».

За підтримки Міністерства закордонних справ України ми просимо людей вільного світу перейменувати вулиці, на яких розташовані посольства та консульства Росії, на вулиці України в усьому світі. Це простий, але потужний акт підтримки українців, які відстоюють їхню незалежність у війні під проводом Росії.

Як зазначив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба: « Примусове розміщення російських посольств по всьому світу на вулицях України є частиною наших всесвітніх зусиль із ізоляції Росії та депутатизації світу. Росіянам доведеться буквально читати назву «Україна» скрізь і будь-коли. Щоденне нагадування про те, що Україна є суверенною державою, яка буде панувати і існуватиме завжди, як би Росія не намагалася заперечити наше право на існування. ”

Веб -сайт кампанії містить посилання на петиції про перейменування вулиць із посольствами та консульствами держави-агресора в 53 містах у 34 країнах світу. Список буде розширюватися в міру розвитку кампанії.






Просимо велику родину Ukraine World International підтримати акцію. Ось способи, якими можна допомогти:



Повідомте про кампанію місцевим ЗМІ та впливовим особам, зокрема міським адміністраціям. Ми можемо підготувати спеціально розроблені візуальні матеріали та тексти для вашої країни та надати доповідачів, якщо ЗМІ потребують коментаря чи інтерв’ю.

Якщо у вас є креативна ідея для просування ініціативи у вашій країні, поділіться нею з нами. Зв'язатися з керівником проекту Крістіною Ніколаєвою . Ваше місцеве розуміння було б безцінним.

Запросіть свою команду підписати петицію для вашого міста. Посилання на нього можна знайти на uastreet.world .

Поділіться петицією з друзями та місцевою громадою та запросіть їх також підписати.


Перейти на «вулицю України»

Проект спрямований на створення глобальної коаліції на основі роботи, яка вже була проведена в кількох країнах. Наприклад, Албанія перейменувала частину вулиці з Посольством Росії на вулицю Вільної України, Литва перейменувала відповідну вулицю на вулицю Українських Героїв, Латвія змінила вулицю на вулицю Незалежної України, Норвегія змінила назву площі перед вул. Посольство Росії на Українській площі. Минулого тижня, Торонто, Канада приєднався до європейських партнерів, відкривши таблички «Вільна Україна» вздовж фасаду російського консульства на авеню Сент-Клер. Тепер ця територія на почесній основі називатиметься «Площа вільної України». Тим часом жителі Афін, Вашингтона та Лісабона також звернулися до місцевих рад з ідеєю перейменування.

Ми часто кажемо нашим клієнтам, що комунікації мають силу змінити світ на краще. Зараз, коли багато українських комунікаторів воюють на інформаційному фронті цієї війни, ми просимо вас стати на наш бік. Допоможіть нам зробити дуже символічну заяву для російської бюрократії в усьому світі. Таким чином ви підтримаєте Україну та її 40 мільйонів людей, у тому числі 10 мільйонів з яких вже були змушені покинути свої домівки через війну. Тільки уявіть собі, який сигнал це пошле дипломатам і агентам ФСБ, яким доведеться йти українською вулицею до місця роботи.

Слідкуйте за новинами проекту у Facebook , Twitter та LinkedIn .




Немає коментарів: