неділя, 3 квітня 2022 р.

Відомий миколаївський баскетболіст - волонтерит

 


Зараз про баскетбол і війну. Знайомтеся – гравець БК «Миколаїв». Його звуть Олексій Адедіран. Коли почались обстріли Миколаїва вивіз свою сім’ю в безпечне місце. Повернувся. Хотів вступити до ЗСУ. Не взяли. Сказали, щоб знайшов собі корисне заняття як цивільний. Олексій став волонтером.

На першому фото Олексій показує на мікроавтобусі ушкодження від вибуху. В автомобіль потрапив осколок, коли ворог обстрілював Миколаїв.



Мікроавтобус надали волонтери – власниця одного зі спортивних залів. Тепер Олексій перекваліфікувався. Він їздить на цьому бусі за гуманітарною допомогою, розвозить її тим, хто потребує. Забирає з Миколаєва тих, хто вирішив покинути дім у пошуках більш безпечного місця.
Олексій дуже переживає за своїх друзів з Маріуполя та Новії Каховки. Троє друзів в Маріуполі вже місяць не виходять на зв’язок. З цими хлопцями вони щоліта грали в баскетбол 3х3. Часто в Южному.
Війна змінила життя, але не змінила маршрут. Олексій знову приїхав до Южного. Тут в нього є знайомі по фанклубу БК «Хімік».  Все, що залишилося на складі передали в Миколаїв. Для Херсону передали ліки (виявляється орки пускають туди гуманітарну тільки з ліками).


 
На згадку сфотографувалися всі разом. Домовилися, що після Перемоги (загадали, що цього літа) зберуться баскетболісти з Миколаєва, Херсону, Нової Каховки, Маріуполя на матчі 3х3. Чемпіонат буде проходити там, де море – в Южному.
О.Годовенко.



Немає коментарів: