четвер, 31 березня 2022 р.

Неймовірні українці


Українська земля багата добрими людьми, особливо це виявляється у дні війни. Захисницею в тилу стала і бабуся Марія. Вона своїми руками пече хліб та передає його на потреби ЗСУ.

Фото усміхненої бабусі, яка стоїть поруч з буханцями хліба розлетілися по соцмережах. Ще з самого початку війни жителька Тернопільщини почала випікати хліб та передавати його волонтерами. Це найкраще, що вона вміє і любить робити - тому саме так і вирішила допомогти своїй країні.

Абсолютно все бабуся робить сама - каже, що найкраще їй працюється у тиші і спокої. у зручному для себе темпі виробляє та пече хліб. З однієї порції виходить близько двадцяти хлібин.

Про те, що може бути війна, Марія знала ще з дитинства. Ще її мати казала, що все ще може повторитися - тому бабуся була до цього готова і це не стало для неї несподіванкою.

Все, з чого печеться хліб, вироблене на українській землі, від чого він ще смачніший. Жито Марія вирощує разом зі своєю сім'єю.

Жінка багато років вдосконалювала рецепт і шукала ідеальні пропорції. Не раз і не два вона псувала хліб, але таки досягає бажаного.

Вона зазначає, що українці вперті і принесуть перемогу. Вона ж у свою чергу хотіла бути корисною.

Бабуся вже спекла і передала волонтерами на передову дві партії хліба і не збирається на цьому зупинятися - хоче і надалі годувати наших захисників запашною випічкою.

Бабуся Марія є прикладом героїзму українців в тилу. Вона не здійснює подвигів, але робить все, що у її силах, щоб наблизити перемогу.


А.Можина, студентка.


Немає коментарів: