суботу, 19 березня 2022 р.

Кожний робить те що вміє. Для перемоги кожна справа дієва!


Колектив Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії як завжди на передовій війни за Україну. Головна зброя цього знаного патріотичного колективу - високе українське мистецтво. Актори театру почали кожного дня записувати оригінальні відео зі своїми творчими доробками, іноді фоном можна почути канонаду, яка тепер чутно в місті на Бузі. Акція на підтримку всіх громадян, захисників Миколаєва та України у російсько-українській війні. Актори та артисти-вокалісти власноруч знімають як читають класичні та сучасні українські вірші і пісні. Розпочали з віршів Василя Симоненко й Святослава Вакарчука.

Миколаївським національним академічним українським театром драми та музичної комедії За декілька днів вже записано півтора десятка відео, які поступово публікуються в різних комунікаційних джерелах театру та на сторінках в соц.мережах.

Приємно, що глядачі підтримують цю акцію, поширюють її серед знайомих, пересилають у інші групи та підтримують бойовий дух.

За перші три дні ці аматорські відео, зроблені у звичайних квартирах вже подивилось більш ніж 11 тисяч людей. Впевнені, що ця тенденція збережеться.


Працюємо на перемогу України та вже мріємо знову виходити на сцену до наших любих глядачів, - кажуть в театрі.

Надихає бойовий дух - слово! Українська пісня!


В.Інгульский.





Немає коментарів: