вівторок, 16 листопада 2021 р.

НАЙОЧІКУВАНІШІ МЕМУАРИ РОКУ: КНИГА ЗІРКОВОГО АКТОРА ВІЛЛА СМІТА «WILL» НЕЗАБАРОМ УКРАЇНСЬКОЮ





У грудні видавництво BookChef випустить книгу зіркового актора Вілла Сміта «Will». Реліз українського перекладу вийде майже одночасно зі світовою прем’єрою.

Наприкінці грудня світ побачить український переклад книги Вілла Сміта «Will», актора, продюсера і музиканта, дворазового номінанта на премію «Оскар» і лауреата премій «Ґреммі» та NAACP. «Will» — це особиста подорож до глибин самопізнання й усвідомленості, що вилилася на сторінки цих дивовижних мемуарів, написаних в тандемі з Марком Менсоном, автором бестселера «Витончене мистецтво забивати на все».

«Вілл сказав мені тоді, що все життя приховував свою справжню натуру від світу і хоче, щоб книга нарешті розповіла про те, хто він насправді», — згадує Марк Менсон.

З мемуарів ви дізнаєтесь, як звичайний хлопець із Західної Філадельфії перетворився на одну з найяскравіших зірок спершу на музичному небосхилі, а потім і в кіноіндустрії. Адже мало кому з нас відомо, якого тиску зазнають голлівудські знаменитості, коли їхнє життя стає надбанням громадськості, однак кожен із нас має збагнути, що паливо, яке живить тебе на одному етапі твого життя, може виявитися абсолютно недієвим на наступному. Поєднання глибокої мудрості, цінних порад і захопливого стилю робить цю книжку, як і її автора, унікальними у своїй категорії.

«Мені хотілося позбавитись від прилиплого до мене образу «Вілла Сміта» і показати себе справжнього», — розповідає Вілл Сміт.



Насправді, книга вразить читача своєю відвертістю і сміливістю, а деякі зізнання актора просто шокують, адже ви побачите Вілла інакшим, не таким, до якого ви звикли у кінофільмах, зіркових шоу чи опублікованих раніше інтерв’ю: чому його дванадцятирічна донька поголила голову, аби достукатися до батька; як Вілл Сміт вирішив відсвяткувати своє п’ятдесятиріччя, чого це коштувало йому і його близьким, і що може зробити кожен, аби перемогти страх і взяти від життя все.


Нещодавно Опра Вінфрі зізналася в інтерв’ю, після виходу книги «Will»: «Найкращі мемуари, які я коли-небудь читала».

 


Обкладинку книги розробив художник-візуаліст із Нового Орлеану Брендан «Bmike» Одумс. Очікувана дата початку продажу 27.12.2021. Книга вийде у видавництві BookChef. Читачі, які бажають отримати книгу першими, можуть оформити передзамовлення за посиланням:

https://bookchef.ua/product/will-vill/


Про авторів


Вілл Сміт — актор, продюсер і музикант, дворазовий номінант на премію «Оскар» і лауреат премій «Ґреммі» та NAACP, у творчому доробку якого — численні фільми, телесеріали й музичні альбоми. Вілл Сміт — один із найкасовіших голлівудських акторів, який встановив абсолютний рекорд зі зборів у прокаті, випустивши вісім фільмів поспіль, кожен із яких зібрав понад 100 млн доларів. Разом із дружиною Вілл заснував сімейний фонд Вілла і Джади Смітів, що надає ресурси для прискорення розвитку ініціатив у сферах мистецтва, освіти, охорони здоров’я та захисту довкілля.

Марк Менсон — автор бестселерів за версією New York Times «Усе замахало. Але надія є» і «Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем». Книжки Менсона перекладено понад 50 мовами, й вони розійшлися тиражем понад 12 млн примірників в усьому світі. Веб-сайт Менсона, markmanson.net, є одним із найпопулярніших у світі ресурсів з особистісного зростання, а його блоґ із понад 500 тис. підписників щомісяця відвідує понад два мільйони читачів.


Про видавництво

BookChef — одне з найбільших видавництв України. Наш портфель налічує понад 450 тайтлів, серед яких світові бестселери Ювала Ноя Харарі, Мішель і Барака Обами, Меттью Макконагі, Вілла Сміта, Джорджа Орвелла, Чарльза Буковскі, Лю Цисіня та багатьох інших відомих письменників. Ми приділяємо увагу всім найпопулярнішим жанрам та видаємо художню, бізнесову, дитячу, навчальну літературу, книги з психології, медицини та дозвілля.

Окрім перекладної літератури, ми співпрацюємо з топовими українськими авторами, серед яких українські підприємці, митці, провідні фахівці та лідери думок. Їхні книги очолюють рейтинги продажів, мотивують, надихають, розвивають та навчають.

Ми впевнені, що читання розширює кругозір і виховує культуру. І наша мета — сфокусувати вашу увагу на головному — на корисному контенті і відповідях, заради яких ви читаєте наші книги. BookChef — книги, які формують особистість.



Немає коментарів: