понеділок, 1 листопада 2021 р.

Дія увійшла у повсякденне життя українців




Додаток електронних документів та державних послуг Дія вже увійшов у повсякденне користування українців з показником 54% охоплення.

Поряд зі збільшенням використання інтернет-банкінгу (Приват24, monobank та ін), українці звикли використовувати смартфон для безконтактних оплат. До прикладу, застосунком Google Pay в 2019 році користувалися 11% українців, а в 2021 цей показник сягнув 48%.

Одразу два оператори мобільного зв’язку Київстар (17-те місце) та Vodafone (20-те місце) опинилися в рейтингу зі своїми застосунками.

TikTok опинився на двадцятій позиції в рейтингу й побив всі рекорди по росту популярності — виріс у 18 разів за останні 3 роки.

«Кількість додатків у смартфоні українця значно зросла. Тепер українці вирішують свої повсякденні задачі зі смартфона. Потрібно Таксі – Uklon, Bolt, Uber; потрібна доставка їжі – Raketa, Glovo; потрібно відправити чи отримати посилку – Нова пошта, Укрпошта, Meest, Justin; знайти та забронювати ліки — Tabletki.ua», — прокоментувала Керівниця проєкту CMeter Ірина Ворон


Немає коментарів: