понеділок, 20 вересня 2021 р.

Фотомандри до Кілії



Традиційно Міжнародний семінар-практикум "Буджак 2021", зібрав більш ніж 50 фотохудожників з різних куточків України, та завітали до Кілії.



В цей день місто перетворилось на яскравий казковий майданчик, де гостей "випадково" зустрічали образи сьогодення і минулих років. 


Завдяки чіткий та злагодженій роботі, за короткий проміжок часу, організаторам вдалось провести та нагородити лауреатів бліц-конкурсу фоторобіт і клубних колекцій, познайомити гостей з містом, його історією та архитектурою, розмаїттям національностей та релігій населення, яке багато років в мирі та злагоді живе в цьому гарному і гостинному краї.




Родзинкою зустрічі була справжня уха на березі Дунаю, де з'явились вже нові персонажі, які гостинно частували та розважали почесних гостей.


Програму підготували Одеська фотографічна асоціація, фотоклуб "Бенераф" м. Кілія, Народна самодіяльна фотостудія "Буджак" м. Арциз, Мистецьке творче об'єднання "Засмага", а реалізувала вся Громада м. Кілія.



Завдяки вам багато людей відкрили Кілію для себе і залишили вам частину своєї душі та забрали з собою ваше тепло і гостинність!
Фото надані Сергієм Гуменюком.


Немає коментарів: