середу, 25 серпня 2021 р.

Понад 2 мільйони глядачів переглянули серіал «Колапс: як українці зруйнували імперію зла»




Документальний серіал «Колапс: як українці зруйнували імперію зла» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ переглянули понад 2 мільйони 100 тисяч глядачів (аудиторія 4+, вся Україна). Трансляція документального серіалу про український погляд на розпад СРСР і здобуття Україною Незалежності відбулася 23 і 24 серпня.

У свою чергу сценарист документального циклу Олександр Зінченко переконаний, що стрічка має знайти свого глядача в українських школах.

«Насправді мені дуже дивно, що ніхто до нас за 30 років Незалежності не зробив цієї роботи. Гештальт закритий. Це кіно будуть наступні десять років показувати в школах», — зазначив Олександр Зінченко.
Нагадаємо, що виробництвом серіалу «Колапс. Як українці зруйнували імперію зла» на замовлення Суспільного мовника займалася команда кінематографістів документалістів з Esse Production House. Режисер серіалу — Сергій Лисенко, сценарист — Олександр Зінченко. Оператор — Сергій Михальчук. Продюсер та автор ідеї — Ярослав Лодигін. Продюсери — Віталій Шеремєтьєв, Ольга Безхмельницина, Ірина Бубнова, Сергій Недзельський.

Сподіваюся, що всі, хто не встиг побачити в ефірі, віднайдуть його після 27-го серпня на нашому ютуб-каналі», — розповів Ярослав Лодигін, член правління, відповідальний за платформу телебачення Суспільного.


Немає коментарів: