суботу, 12 червня 2021 р.

Ексклюзивний показ фільму "ПРОЛІТАЮЧИ НАД ГНІЗДОМ ЗОЗУЛІ" в MULTIPLEX в ТРЦ City Center в Миколаєві




Не проґавте унікальну можливість переглянути шедевр на великому екрані!

15 червня о 20:00 у кінотеатрі MULTIPLEX в ТРЦ City Center відбудеться спеціальний кінопоказ культового фільму «Пролітаючи над гніздом зозулі» з лекцією від Платформи MY ART. В Миколаєві запланований лише один сеанс в рамках проєкту «Культ кіно» від компанії «Артхаус Трафік».

Квитки: http://bit.ly/kultkino1

Країна: США, 1975
Хронометраж: 133 хв.
Жанр: комедія, драма
Режисер: Мілош Форман
У ролях: Джек Ніколсон, Луїза Флетчер, Вілл Семпсон, Бред Дуріф, Вільям Редфилд, Денні Де Віто.
Вік: 16+

За сюжетом фільму, щоб уникнути ув’язнення, злочинець Рендл Патрік МакМерфі імітує божевілля. Таким чином він опиняється у психіатричній лікарні, де зіштовхується з суворими правилами, встановленими жорстокою старшою медсестрою. Не бажаючи з ними миритися, Рендл наважується на бунт.

Роль МакМерфі – одна з найбільш знакових у кар’єрі Джека Ніколсона, який отримав за неї свій перший «Оскар».

Це один із найзнаковіших американських фільмів 70-х. Стрічка посідає 18-ту сходинку в рейтингу «250 найкращих фільмів на IMDB». Також вона наявна у рейтингах «1000 фільмів, які треба подивитися, перш ніж померти» за версією The Guardian і «500 найкращих фільмів» за версією журналу Empire.

Фільм демонструється мовою оригіналу із українськими субтитрамиДивіться кінострічку разом з нами у вівторок, 15 червня, о 20:00 в кінотеатрі MULTIPLEX в ТРЦ City Center, за адресою: просп. Центральний, 98.

Посилання на подію у Facebook: https://www.facebook.com/events/855902538356578/

Трейлер фільму: https://youtu.be/xOtV2sTvJ5M

В рамках проєкту «Культ кіно» компанія «Артхаус Трафік» починає щомісяця випускати на кіноекрани 2К-реставрацію кращих фільмів світового кінематографу, які вже стали класикою кіно. Платформа MY ART є регіональним партнером проєкту у Миколаєві.


Немає коментарів: