середу, 26 травня 2021 р.

В Україні запустили інтерактивну Карту вакцинації




В Україні запустили інтерактивну Карту вакцинації. Миколаївщина посідає 5 місце.
Інструмент запустила громадська організація "Антикорупційний штаб". Вона доступна за лінком vac.shtab.net. За допомогою Карти жителі як Миколаївської області, так і всієї України зможуть у кілька кліків знайти найближчий пункт вакцинації та ознайомитись із статистикою щеплень на ньому.
Карта автоматично обробляє відкриті дані, що публікуються Національною службою здоров'я України. Вона охоплює всю територію України: від маленьких сіл до великих міст (за винятком тимчасово окупованих територій), є повністю безплатною, має форму зворотного зв’язку та можливість повідомити про порушення пов'язані з процесом вакцинації в Україні.
“До Антикорупційного штабу регулярно звертаються зі скаргами на порушення в процесі вакцинації. Це і недотримання соціальної дистанції, і вакцинація в порушення етапів визначених МОЗ, і надмірна утилізація вакцин. Відтепер кожен українець отримав змогу побачити існуючі пункти вакцинації та статистику використання вакцин ними, а також залишити повідомлення про порушення, на яке обов'язково відреагують наші юристи” –– зазначив виконавчий директор ГО “Антикорупційний штаб” Сергій Миткалик.




З усіх питань звертайтеся до комунікаційного менеджера ГО "Антикорупційний штаб" Дмитра телефоном 066-900-3222 або електронною поштою dmytro.kalinin99@gmail.com. Будемо раді дати коментар.




Довідково: Антикорупційний штаб — громадська організація, створена у 2014 році. Вона розробляє цифрові інструменти для контролю прозорості та ефективності роботи органів місцевої влади. Інструмент створено завдяки фінансовій підтримці Посольства Франції в Україні.


Немає коментарів: