понеділок, 19 квітня 2021 р.

Стартує прийом заявок на участь у програмах Film Industry Office 12-го ОМКФ



Заявки на участь у програмах Пітчинг та Work in Progress професійної секції Film Industry Office 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю приймаються з 13 квітня до 15 червня включно.

Film Industry Office – платформа для професійної комунікації, підтримки та розвитку українських кінопроєктів та кіноіндустрії в цілому, що включає програму заходів: презентації, лекції, програми Works In Progress та Пітчинг кінопроєктів, панельні дискусії, круглі столи тощо.

Пітчинг Одеського міжнародного кінофестивалю – це конкурс повнометражних кінопроєктів українського або у спільному з Україною виробництва, які знаходяться на стадії розробки та підготовки до знімального процесу. У Пітчингу ОМКФ візьмуть участь 10 проєктів ігрових, документальних та анімаційних повнометражних фільмів, відібраних комісією.

Ознайомитися з умовами участі у Пітчингу та подати заявку можна за посиланням.

Презентація проектів Work in Progress – це представлення продюсерами та режисерами проєктів повнометражних фільмів на фінальній стадії зйомок або на стадії постпродакшн, завершення яких заплановане у 2021-2022 рр. Відбіркова комісія ОМКФ обере для представлення 10 проєктів українського або спільного з Україною виробництва.

Ознайомитися з умовами участі у Work in Progress та подати заявку можна за посиланням.

Заявки приймаються з 13 квітня до 15 червня включно. Список фіналістів-учасників кожної з програм буде оголошено 1 серпня 2021 р.

Film Industry Office 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю відбудеться 17-20 серпня 2021.


Немає коментарів: